Forum » Omrežja in internet » Divx ni sinhoni zvok
Divx ni sinhoni zvok
plavko61 ::
Dawnloadal sem z Edonkeyem avi in mi zvok prehiteva. Kako se da to rešit ali zakaj se to dogaja? Za odgovore sem hvaležen....
lp
lp
bobby ::
kot prvo, ta filmček zaženi v win media playerjem in pa ne vem, še s kakšnim drugim progijem za divx e gledat. če ti bo pri obeh prehiteval potem nekaj je narobe. to je prvo. drugo: a ti prehiteva čez cel film enakometno al na zažetku filma je sinhron potem pa bolj proti koncu, večje je odstopanje. oboje se da popravt v virtual dub-u.
plavko61 ::
čez cel film mi prehiteva zvok nekje za 2 sekundi....Drugače poznam VirtualDub ampak tega pa nevem kako bi to rešil.
bobby ::
ne da se mi prevajat. to je iz "helpa" iz Virtual dub-a:
1. Frame rate adjustment
This option allows you to change the playback speed of the source video stream. It has no effect on the individual frames or on the audio stream, so adjusting this value on a perfect source is guaranteed to cause the audio stream to desynchronize. However, it is very useful for adjusting a poorly timed source back into audio/video sync. For sufficiently long videos, VirtualDub can do this automatically if you select Adjust so audio and video stream durations match. This option adjusts the video frame rate so that both the audio and video streams have the same time length.
upam da ti bo kaj pomagalo. drgač pa Help!!!!
1. Frame rate adjustment
This option allows you to change the playback speed of the source video stream. It has no effect on the individual frames or on the audio stream, so adjusting this value on a perfect source is guaranteed to cause the audio stream to desynchronize. However, it is very useful for adjusting a poorly timed source back into audio/video sync. For sufficiently long videos, VirtualDub can do this automatically if you select Adjust so audio and video stream durations match. This option adjusts the video frame rate so that both the audio and video streams have the same time length.
upam da ti bo kaj pomagalo. drgač pa Help!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7854 (5587) | dzinks63 |
» | [DivXviD] filmi na Divx predvajalnikih brez problemovOddelek: Zvok in slika | 22833 (9834) | bbbb |
» | *.ogm FormatOddelek: Zvok in slika | 2323 (1888) | trpo |
» | usklajevanje zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1894 (1668) | CaqKa |
» | Rip zvoka z DVDja + zdruzitev zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1642 (1475) | zile |