Forum » Pomoč in nasveti » Kako poslati sliko iz telefona na mail
Kako poslati sliko iz telefona na mail
Domina ::
Zanima me če mi kdo zna povedat, kako si lahko sliko, ki sem jo posnela z mobitelom pošljem na e-mail preko mobitela, kaj rabim oz kako lahko to storim. Imam samsunga sgh u800 pri mobitelu.
Slikas das sent, in namesto cifre napises mail.
Ja sliši se precej enostavno. Pa mi povej kako si lahko nastavim gmail:
zahteve:strežnik SMPT
vrata SMPT
Uporabi SSL ali ne?
Vrsta strežnika za dohodno e-pošto?
Strežnik (če za nastavim na POP3) POP3?
Vrata POP3 itd...
A kdo ve kako se nastavi račun???
matobeli ::
lej, najlažja pot je taka da pokličeš na mobitelov ceter za pomoč uporabnikom, tudi sam sem že 100x nastavljal mail, pa sem zmeraj kako malenkost pozabil, tako da sem na koncu še vedno klical na mobitel.
Racunalnik ::
Nisva se cist razumela.
Slikas, posljes sliko vias SMS in namesto telefonske stevilke vpises emailnaslov, ne rabis nikakrsnih mail nastavitev.
Pac izkazujes se z svojo telefonsko stevilko, razen ce hoces komplicirat in hoces poslat preko svojega obstojecega gmail.
Slikas, posljes sliko vias SMS in namesto telefonske stevilke vpises emailnaslov, ne rabis nikakrsnih mail nastavitev.
Pac izkazujes se z svojo telefonsko stevilko, razen ce hoces komplicirat in hoces poslat preko svojega obstojecega gmail.
Ja amapak mi je skos težil da je slika prevelika in jo ne more poslat, tko sm si pa nasltavla na način kot si zgoraj napisal :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 5216 (1757) | Machete |
» | Tezave pri nastavljanju SIOL odhajajocega postnega serverja iOS MailOddelek: Programska oprema | 4020 (3910) | Shoot19 |
» | Thunderbird ne pošilja pošteOddelek: Programska oprema | 1870 (1682) | dottor |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 7021 (5038) | wiwa |
» | Kako poslati email na gmailOddelek: Mobilne tehnologije | 2343 (2160) | M@73Y |