Forum » Mobilne tehnologije » Kako poslati email na gmail
Kako poslati email na gmail
M@73Y ::
Pozdrav. Imam nokio 6120 classic. Zanima me če mi zna kdo povedat kako poslati email ali slikco na gmail račun. torej iz mobitela na ime.priimek@gmail.com
Lp. Matej
Lp. Matej
..jump into psytrance tunnel..
V-i-p ::
Jah, najlažje, brez vseh nastavitev in prograov bi tako šlo, da v nokii greš v sporočila, novo, mms sporočilo, vpišeš tekst, dodaš sliko in daš pošlji. Tam daš namesto na številko, na email naslov in ga vpišeš (katerega koli) ter pošlješ...
...da poenostavim: isto kot bi punci poslal mms, le da pod opcijo kam, namesto cifre daš na emial pa je :)
...da poenostavim: isto kot bi punci poslal mms, le da pod opcijo kam, namesto cifre daš na emial pa je :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Pozdrav.
@ V-i-p Ja sem poizkusil od 10h danes, pa mi v povratnicah še vedno piše se dostavlja. maila pa tud nism dobil še na svoj gmail naslov.
Vseeno hvala za predloge.
Lp.
@ V-i-p Ja sem poizkusil od 10h danes, pa mi v povratnicah še vedno piše se dostavlja. maila pa tud nism dobil še na svoj gmail naslov.
Vseeno hvala za predloge.
Lp.
Še ena ugotovitev. besedilo prejmem v roku 5 minut. če pa dodam slikco velikosti do 100kB pa ne pošlje zgleda. ima kdo kkšno rešitev?
lp.
lp.
V-i-p ::
To je pa čudno, pri katerem operaterju pa si? Jaz ta postopek uporabljam že nevem, dve leti pa besedilo z ali brez slike pride na mail takorekoč isto kot sms ali mms.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Imam mobitel, naročnina Itak paket. Telefon nokia 6120 c. Sliko velikosti 85kB mi ni odposlal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4G v pogonu na SeveruOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5239 (3574) | Alexius Heristalski |
⊘ | Apple iPhone da ali neOddelek: Mobilne tehnologije | 3264 (2045) | ABX |
» | Odkrita ranljivost v Nokia Series60 mobilnih telefonihOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 7743 (5251) | poweroff |
» | Mobitel TVOddelek: Mobilne tehnologije | 5396 (4733) | Pesimist |
» | Nokia 6120Oddelek: Mobilne tehnologije | 1884 (1594) | dlicen |