Forum » Strojna oprema » wifi in brežična miška
wifi in brežična miška
blodnjak2 ::
ali gre to normalno skupaj ker je oboje 2.4ghz ker sem danes kupil miško in se mi zdi da mi ful bol slabo vleče wireless na prenosniku?
preem ::
hm, zanimivo. Prodaj spremenit kanal na wifi ruterju. Drugače pa, bluetooth je za miške zakon. če imaš možnost - priporočam.
tiga325 ::
Ja, res zeza...
jaz sem glih včerej instaliral wifi anteno na racunalnik in v tistem trenutku, ko je driver pognal anteno, je krepala brezžična miška...
pa sem najprej itak baterije zamenjal...pa ven pa notri...potem pa mi je potegnilo...
jaz sem glih včerej instaliral wifi anteno na racunalnik in v tistem trenutku, ko je driver pognal anteno, je krepala brezžična miška...
pa sem najprej itak baterije zamenjal...pa ven pa notri...potem pa mi je potegnilo...
JanK ::
Na notesnik si instaliraj NetStumbler, ki meri razmerje signal/sum baznih postaj. Vklopi in izklopi misko, pa bos videl ali se kaj spremeni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dsplay driver stopped responding and has recoveredOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1167) | mandre5 |
» | dd-wrtOddelek: Pomoč in nasveti | 4448 (2779) | mtosev |
» | Preveč wi-fi omrežij v blokuOddelek: Omrežja in internet | 2953 (2228) | St235 |
» | WiFi router z 802.11n podporo?Oddelek: Kaj kupiti | 1567 (1230) | RejZoR |
» | Problem z USB modemomOddelek: Omrežja in internet | 1591 (1364) | blackbfm |