Forum » Pomoč in nasveti » Problem z diskom!!
Problem z diskom!!
boriss ::
svojega diska ibm ne morem formatirati.formatira se mi do35% potem pa mi prekine formatiranje.če obstaja kakšna rešitev za moj disk mi prosim javite.
Han ::
Z Drive Fitness Test preveri stanje diska. Tu ga lahko tudi formatiraš na nizkem nivoju. Če ne bo napak, razdeli disk na particije in ga sformatiraj za delo. V nasprotnem primeru je disk zrel za servis/zamenjavo.
Loki ::
golden eye se NE zafrkava...
dejstvo je namrec, da se mnoge stvari v elektroniki, ki so zaradi neke visjega sile nehale delovati zopet povrnejo v delujoce stanje po nekem dolocenem casu podhladitve - torej daj disk (2x zasciten pred vlago) za kako uro v hladilnik in mogoce bo bolje.
dejstvo je namrec, da se mnoge stvari v elektroniki, ki so zaradi neke visjega sile nehale delovati zopet povrnejo v delujoce stanje po nekem dolocenem casu podhladitve - torej daj disk (2x zasciten pred vlago) za kako uro v hladilnik in mogoce bo bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USBOddelek: Pomoč in nasveti | 2897 (1751) | Dzhimen |
» | počasno delovanje...Oddelek: Operacijski sistemi | 1498 (1260) | krof1 |
» | SATA disk mrknu - kot da ni formatiran (RAW)Oddelek: Strojna oprema | 5907 (5600) | LeQuack |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3436 (3225) | Tac20 |
» | Disk se ne da ...Oddelek: Strojna oprema | 1434 (1135) | goku :) |