Forum » Kaj kupiti » Nakup DSLR fotoaparata?!
Nakup DSLR fotoaparata?!
shadowfax ::
Pozdravljeni,
že nekaj časa razmišljam o nakupu DSLR fotoaparat, ker bo to moj prvi DSLR fotoaparat, vas vse poznavalce prosim za nasvet pri izbiri.
Ogledoval sem si Nikkon D5000 in Cannon EOS 500D, oba s priloženim objektivom. Kateri je bolj primeren? Cenovno mislim da je najbolj ugoden nakup v electronic4you v Avstriji.Zanima me tudi kakšna je razlika med objektivom nikkon 18-55 VR in 18-55 II?
Hvala za odgovore!
že nekaj časa razmišljam o nakupu DSLR fotoaparat, ker bo to moj prvi DSLR fotoaparat, vas vse poznavalce prosim za nasvet pri izbiri.
Ogledoval sem si Nikkon D5000 in Cannon EOS 500D, oba s priloženim objektivom. Kateri je bolj primeren? Cenovno mislim da je najbolj ugoden nakup v electronic4you v Avstriji.Zanima me tudi kakšna je razlika med objektivom nikkon 18-55 VR in 18-55 II?
Hvala za odgovore!
tomazkl ::
Pojdi v trgovino in oba primi v roke. Vzemi tistega, ki ti lepše leži v roki in imaš z njim boljši občutek. Tehnično te bosta oba zadovoljila. Kot začetnik se ne obremenjuj s tehničnimi razlikami. Pa ne ostani le pri teh dveh, vzemi v roke še kakega Pentaxa ali Olympusa, vsi delajo dobre in popolnoma primerljive začetniške modele.
Po nasvetu tomazkl-a sem oba ''stestiral'' in moram reči da dosti boljše sede D5000. Še vedno pa se ne morem odločit ali naj ga vzamem skupaj 18-55 VR ali 18-55 II?
marko20 ::
VR ali II ???
oboje :D
NIKON D5000 KIT 18-55 VRII
ps. resno ti svetujem, da kupis to na linku (je najboljsa resitev od tistega kar si omenjal ;))
oboje :D
NIKON D5000 KIT 18-55 VRII
ps. resno ti svetujem, da kupis to na linku (je najboljsa resitev od tistega kar si omenjal ;))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marko20 ()
Sploh nisem vedel da obstaja. Nakup nameravam opraviti v Avstriji ampak tega artikla ne najdem v nobeni spletni trgovini? Je možno?
marko20 ::
ja, je :D
18-55 VR je taprau nakup (na linku ki sem ti ga dal)
tisti II je samo mislabled (da se ne bos prevec mucil z iskanjem :D)
nasvet ostaja isti - definitivno VR ;)
18-55 VR je taprau nakup (na linku ki sem ti ga dal)
tisti II je samo mislabled (da se ne bos prevec mucil z iskanjem :D)
nasvet ostaja isti - definitivno VR ;)
Mislim, da sem našel najcenejšo možnost.
http://www.vienna-camera.com/shop/defau...
Poštnina znaša 20€. Pošiljajo v vse države EU. Ima že kdo izkušnje s to trgovino?
http://www.vienna-camera.com/shop/defau...
Poštnina znaša 20€. Pošiljajo v vse države EU. Ima že kdo izkušnje s to trgovino?
bluefish ::
Je kaj za pričakovati pocenitev Canona 450D? Na isti ceni (550€) ostaja že kar precej časa, kljub novemu modelu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov D-SLR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26911 (15176) | BigWhale |
» | Kateri DSLR fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9724 (3401) | errhec |
» | Fotoaparat dober nakup? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25497 (19549) | schurda |
» | Fotoaparat za 300 do 400 evrovOddelek: Zvok in slika | 3576 (2935) | tomko0300 |
» | nikon d90 + nikkor 16-85 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11674 (9926) | zcetrt |