» »

Dokazi o bioterorizmu (prašičja gripa)

Dokazi o bioterorizmu (prašičja gripa)

««
17 / 33
»»

rndm2008 ::

Motiš se, Imago, močno. Ni na potrošniku, da dokazuje, da je nek izdelek nevaren, ampak na proizvajalcu, da dokaže, da izdelek NI nevaren. Zdaj mi pa povej, kako lahko po nekaj mesecih testiranj (mi lahko pokažeš, kje so kakšni rezultati) trdijo, da cepivo ni nevarno? Izvoli.

Kar se pa tiče dokazov o nevarnosti cepiv, ti pa lahko nalepim linkov, kolikor hočeš. Ampak zate so itak vse informacije, ki jih ne požegna CNN, nekredibilne. Potem je pa pač težko voditi neko debato.
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!

imagodei ::

rndm> "Motiš se, Imago, močno."

Dokaži. Rad bom priznal svojo zmoto, ko me boš prepričal z argumenti. Dokler prodajaš meglo, bom pa to tudi javno oznanjal.

rndm> "Ni na potrošniku, da dokazuje, da je nek izdelek nevaren, ampak na proizvajalcu, da dokaže, da izdelek NI nevaren."

Kdaj pa sem rekel, da je na potrošniku, da karkoli dokaže? Rekel sem, da očitno razpolagaš z rezultati neke raziskave, ki dokazujejo, da je cepivo nevarno in da bodo ljudje v desetih letih začeli umirati ter imeli razne druge znanstvene raziskave. "Očitno" pravim zato, ker to pač trdiš in prodajaš kot suho zlato.

Na drugi strani pa imamo cepivo, ki je proizvedeno na praktično identičen način, kot že 30 let proizvajajo cepiva za sezonsko gripo. Samo podtip virusa v cepivu je drugačen. Kaj tu ni jasno?

rndm> "Zdaj mi pa povej, kako lahko po nekaj mesecih testiranj (mi lahko pokažeš, kje so kakšni rezultati) trdijo, da cepivo ni nevarno? Izvoli."

Ja, ni problema - v prejšnjem odstavku sem ti. Torej, cepivo je proizvedeno po ustaljenem postopku, v njem je samo drugačna vrsta virusa. Konzervansi in ostale sestavine cepiva so točno takšni, kot jih že desetletja vbrizgavajo ljudem v telo, ko jih cepijo proti sezonski gripi. Ni velik miselni napor, da prideš do logičnega zaključka, da bi moralo biti cepivo proti H1N1 vsaj toliko varno, kot cepiva za sezonsko gripo.

rndm> "Kar se pa tiče dokazov o nevarnosti cepiv, ti pa lahko nalepim linkov, kolikor hočeš. Ampak zate so itak vse informacije, ki jih ne požegna CNN, nekredibilne. Potem je pa pač težko voditi neko debato."

CDC FAQ:
Will this vaccine be made differently than the seasonal influenza vaccine?

No. This vaccine will be made using the same processes and facilities that are used to make the currently licensed seasonal influenza vaccines.

US Department of Health and Human Services:
"As we had hoped, responses to the 2009 H1N1 influenza vaccine are very similar to what we see with routinely used seasonal influenza vaccines made in the same way."

Palo Alto Medical Foundation FAQ:
Q: Will the pandemic flu vaccine be safe?

A: Since the production process for the pandemic vaccine is essentially the same as for the seasonal vaccine, there is every reason to believe the pandemic vaccine will be just as safe. Remember, the seasonal vaccine has an excellent safety record after being given to hundreds of millions of people over the last 30 years. The federal government will closely monitor the safety of the pandemic vaccine.

USA Today - intervju z "vaccine expert Carol Baker, a member of the government's Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP)":
Q: Is the vaccine safe?

A: It's expected that it will be just as safe as seasonal flu vaccine, Baker says. It's a new vaccine, so she understands why some people worry about safety, but as a vaccine expert she doesn't share that concern, she says. Each year, the strains in the old vaccine are swapped for new strains, and there have never been problems, other than the usual side effects of minor fever, aches, pains and soreness at the injection site.

Viš, tud jaz lahko dam en kup enih linkov. Razlika med mojimi in tvojimi je ta, da so moji linki osnovani na zgodovinskih empiričnih dejstvih (30 let uporabe praktično istega cepiva, vsako leto se zamenja zgolj SEV virusa v cepivu), tvoji pa na klobasanju nekih samooklicanih strokovnjakov in na medijskem napihovanju. Vaša stran objavlja linke iz Onion news in American Free Press, ki je na nižjem nivoju, kot pri nas Slovenske novice. Potem je pač težko vodit neko debato.

Sicer pa, če ti vrnem vprašanje: Kako lahko po le nekaj mesecih testiranj pridete do nedvomnih zaključkov, da bodo ljudje v roku 10 let začeli zbolevati in umirati? (Bodi pozoren na besedici "meseci" in "leta".)
- Hoc est qui sumus -

rndm2008 ::

Imago, lepiti "uradne" linke je p....n dim. Zdejle ti lahko napopam kup linkov, kjer "znanstveniki" "dokazujejo", kako je, recimo, pitje fluorirane vode dobrodelno za telo. In to famo so potem preko FDA in združenja zobozdravnikov mediji prodajali desetletja, ne da bi obstajala resna strokovna opozicija. Ampak, ker je zelo dolgo ni bilo, še ne pomeni, da je fluoriranje vode zdravo. In večina zveznih držav v Ameriki še vedno pumpa prebivalstvo s to vodo. Pa obstaja na kupe dokazov, da je fluoriranje vode škodljivo.
A ja, si mogoče že kdaj videl reklamo za cigarete, ki so jo nekdaj vrteli na ameriških televizijah: Zdravnik svetuje - a pack a day keeps the doctor away? Noro, a? Ampak resnično. No, kaj, ker je torej en kerlc v beli halji rekel, da je kajenje zdravo, boš verjel, ker je stric pač avtoriteta??

Imago, tvoj minus je v tem, da se očitno ne zavedaš, kako dandanes (in že dolgo) kapital nadzira znanje in raziskovanje. Kdo misliš, da so glavni donatorji raziskovalnih programov vodilnih univerz? Torej, povsem hipotetično, če imaš nek raziskovalni program, ki ga financira recimo Monsanto, a si res misliš, da bodo objavili kakršnekoli rezultate, ki Monsantu niso pogodu? Misliš, da bo ena farmacevtska firma, ki sponzorira neko raziskavo na Harvardu, pripravljena plačati raziskovalcem, da jo zabijejo v tla? Težko. Tako nekako se filtrira raziskovanje in objavljanje v strokovnih cajtngih. Žal. Skratka, sama objava v strokovnem časopisu nekemu članku ne daje avtomatično tudi kredibilnosti. Tebi pa očitno jo.

V grobem je razlika med nama ravno v tem, Imago - jaz raje a priori ne verjamem ničemur, kar mi nakladajo od zgoraj, sploh, če gre za politike, ti pa raje a priori verjameš. Saj veš, kakšen izraz imam pripravljen za takele.
AE911TRUTH
All Hail Thermal Expansion!

rndm> "Imago, lepiti "uradne" linke je p....n dim."

Super. Potem pojdi svoje neuradne linke lepit kam drugam. Tukaj je zahtevana argumentirana debata. Tvoji neuradni argumenti mene osebno, kot obiskovalca tega foruma, ne zanimajo, tako kot ne tvoje pravljice. Prodajaj jih drugje.

Jaz sem svoje argumente navedel - če jih ne znaš predelat, prebavit in se iz njih kaj naučit, potem se nima več kaj brat - ne ti mene, ne jaz tebe.
- Hoc est qui sumus -

swamigi ::

Bravo rndm2008.
Tole si napisal točno tko kot je.
Ker naprimer znastveniki,ki raziskujejo in pridejo do resničnih rezultaov in jih celo objavijo "necenzurirane" takoj pristanejo med "zarotniki".
Na žalost je dosti ljudi,ki slepo verjame politikom,medijem....

XsenO ::

Je pa zabavno gledati kako smo prešli iz "vsi bomo umrli zaradi nove gripe" do "vsi bomo umrli zaradi cepiva proti novi gripi v par dneh..tednih...mesecih...10 letih" vmes pa seveda bomo imeli možgane nadzorovane s mirkočipi, ki se nahajajo v cepivi. Seveda kako so prišli do teh cifer ali o kakšnem materialnem dokazu o obstoju nano robotov v cepivu ne duha ne sluha...
1 + 1 = 1

sith ::

vidim da sem malo prepozen, sem hotel odpreti podobno temo samo da bi izvedel vaša glede tega (ker mnenja nekaterih na forumu zelo cenim zaradi sposobnosti utemeljevanjana, ampak ne bom poimnsko da kdo ne postane prevzeten)....
Na moje veliko razočaranje se je vse skupaj končalo na nivoju, kjer en drugega citirate in se poizkušate diskreditirat skorajda zaradi slovnice,.....

Skratka, veliko (istih in sorodnih) člankov ,ki jih je objavil "dokaz1" sem tudi jaz prebral in čeprav , za razliko od njega ne bom trdil da je zdaj pa vse to res kar vsi te teoretiki pišejo,... sem pa zelo radoveden kakšno mnenje imate vsi ostali o tem,, tisti ki ga seveda imate .

še enkrat, zanimajo me mnenja, ker dokazov vem da ne bom našel ne za eno, ne za drugo stran,.. konec koncev so to teorije, pa tudi dokazu najvišjega sodišča v vesolju ne bom verjel na slepo.

Sam se ne nameravam cepiti, v primeru da zbolim bom vse skupaj odležal doma,... če pa oblast uvede obvezno cepljenje pa ne vem kaj storiti, vem samo da tega zdravila nočem v sebi..... mogoče se pa iz tega razvije kaka lepa debata.....
..... kaj boste storili, če postane cepljenje obvezno? predvsem me zanima mnenje tistih, ki se ne želite cepit?

swamigi> "Bravo rndm2008.
Tole si napisal točno tko kot je.
Ker naprimer znastveniki,ki raziskujejo in pridejo do resničnih rezultaov in jih celo objavijo "necenzurirane" takoj pristanejo med "zarotniki"."

Kje so ti znanstveniki?!? Kje lahko preberemo njihove raziskave? Ali prestanejo peer-review? Zakaj njihovi izsledki niso objavljenji v resnih strokovnih publikacijah?

In ne rečt, da kaj takega ni možno. Npr. desetletje nazaj so Rind, Bauserman in Tromovitch objavili kontroverzno meta-analizo o tem, da spolna zloraba otrok ni nujno in vedno uničujoča za otrokov psihični, socialni in mentalni razvoj ter celo da CSA včasih ne povzroča nobene škode! Rezultat je bil cel halo, podivjali so politiki, centri za socialno delo, ljudje, ki delajo z zlorabljenimi otroki... Zahtevali so, da se tako "sranje" nemudoma umakne, pojavile so se zahteve po strokovnem linču avtorjev, ker baje takšna "psevdo-znanost" lahko pomembno prispeva k temu, da bodo pedofili ostali nekaznovani...

Zadeva je šla tako daleč, da so zaprosili AAAS (American Association for the Advancement of Science) za pregled analize in celo reevaluacijo "peer-review" procesa. AAAS je to zavrnila in v javni izjavi povedala, da popolnoma zaupajo "peer-review" procesu pri APA (American Psychological Association) in da ne vidijo nobenega razloga, zakaj bi pregledovali metode raziskave, ki je prestala kritično oceno drugih znanstvenikov iz področja.

Spor je po nekaj letih potihnil, meta-analiza pa ostaja pomembno delo na področju raziskave CSA.

Podobno se krešejo mnenja na področju Global Warminga, kjer velika večina znanstvenikov tuli, da je CO2 groza in strah in da nam bo zjebal vreme ter da ljudje z izpusti le-tega uničujemo planet. Na drugi strani so resni znanstveniki (sicer v manjšini), ki opozarjajo, da je norija okoli CO2 pretirana in napihnjena in da se vreme na Zemlji spreminja, pa naj ljudje izpuščamo CO2 ali pa ne. Imamo precej dolgo temo o tem na forumu (Global Warming).

Temu pa bi res lahko kdo rekel teorija zarote: zarota tistih znanstvenikov, ki iz GW hypa dobivajo ogromno denarja za raziskave, nobelove nagrade in podobno. Vseeno nasprotna dejstva priplavajo na plano, vsem na oči in jih je možno preveriti.

Samo pri teoretikih zarote, ki v vsem vidijo Iluminatije, ni nikjer nikoli možno dobiti nekega neizpodbitnega argumenta; Iluminatiji vse dokaze uspejo pravi čas uničit, prepovedat objavo, skriti, plačati za molk... Samo Iluminatijem nikoli nič ne uide iz nadzora, vedno lahko preprečijo objavo resne študije v strokovnih publikacijah. Nikoli nič ne pride na CNN, ampak vedno samo na neke obskurne internetne časopise tipa American Free Press.
- Hoc est qui sumus -

bluefish ::

Skratka, veliko (istih in sorodnih) člankov ,ki jih je objavil "dokaz1" sem tudi jaz prebral in čeprav , za razliko od njega ne bom trdil da je zdaj pa vse to res kar vsi te teoretiki pišejo,... sem pa zelo radoveden kakšno mnenje imate vsi ostali o tem,, tisti ki ga seveda imate...

Moje mnenje je, da cepivo sicer ima stranske učinke, tako kot vsako drugo in en kup tablet in ostalih zdravil, vendar pa zadeva niti slučajno ni tako nevarna, kot želijo prikazati nekateri tukaj.

Celotna zgodba okoli cepiva pa je verjetno posledica medijskega pompa glede virusa (dokaz1 je recimo šele sedaj opazil oz. začel govoriti o korupciji glede nakupovanja zdravil, čeprav problem obstaja že leta), saj je bolj agresiven kot sezonska gripa, ki pa statistično gledano zahteva več smrti vsako leto.

In da, cepiti se ne nameravam, ker se mi zdi nesmiselno, ko pa je en kup boljših preventiv.
Obveznega cepljenja se pri nas ni za bati. Do sedaj je bilo le nekaj redkih primerov ljudi, ki so potovali na območja, kjer je gripa bolj razširjena, znotraj države pa niti ni bilo primerov, ko bi se virus prenašal med ljudmi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

dokaz1 ::

Kako naj verjamemo uglednim zdravnikom, ki trdijo da so cepiva varna in da niso smrtonosna obenem pa številni domači in tuji mediji poročajo, da jih proizvajalci cepiv podkupujejo?!
Novartis, proizvajalec cepiva za novo gripo podkupuje v številnih državah ugledne zdravnike, zdravstvene in državne funkcinonarje zaradi podtikanja svojih netestiranih cepiv.

Citiram:

Potkupljivanjem gurali cjepivo
Novartis se sumnjiči za potkupljivanje liječnika i zdravstvenih dužnosnika, njihovih obitelji, rodbine i prijatelja u nekoliko država.
Transparency International koordinirat će istragu u regiji, a u nekim državama već je pokrenula postupak.
Podsjetimo, prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Hrvatska kupila cjepivo protiv gripe A od Novrtisa, koje još nije potvrđeno ni registrirano. Potpisan je i ugovor kojim se Novartis ograđuje od nedjelotvornosti i nuspojava cjepiva.

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_tt...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dokaz1 ()

Mipe ::

Ta gripa niti ni tako nevarna... Samo bolj nalezljiva oblika navadne gripe je. Služijo na račun panike.

> "Kako naj verjamemo uglednim zdravnikom, ki trdijo da so cepiva varna in da niso smrtonosna obenem pa številni domači in tuji mediji poročajo, da jih proizvajalci cepiv podkupujejo?!"

Preprosto: ker so ugledni zdravniki strokovnjaki, poznajo fiziologijo telesa, delovanje cepiv in njihovih sestavin na telo in znajo brat znanstvene izsledke iz področja biokemije.

Mediji pa niso strokovnjaki, ampak ustvarjajo novice. Če se nas najde 10 mandeljcev, pokličemo POPTV in jim povemo povsem izmišljeno zgodbo, da smo sredi polja videli NLP, kako tepta koruzo, bo to danes pri poročilih objavljeno.

Ne pomeni niti da je res, niti da mi verjamemo, da je res. Mogoče smo želeli samo 5 minut slave, ali pa se norca delat iz ljudi, ki verjamejo, da napredni vesoljci hodijo k nam in z nami komunicirajo preko čudnih znakov v koruzi.
- Hoc est qui sumus -

Če nisi podkupljen potem zagotovo ne boš sprejel neregistrirana in netestirana cepiva! Oprosti ampak podkupljenim zdravnikom ne moremo verjeti tudi če so še kako ugledni. To ne pomeni, da bodo podkupljeni govorili resnico!

Cepivo je v splošnem testirano, ker gre za praktično IDENTIČNO cepivo, kot je v uporabi zadnjih 30 let za cepljenje proti sezonski gripi. Kaj ti ni jasno?

Seveda je treba vsako stvar, ki jo vnašaš v telo, testirat, da si pač ziher. Tukaj so pač malo pohiteli s cepivom, ker se v začetni fazi ni vedelo, koliko nalezljiva in koliko nevarna bo gripa H1N1. Farmacevtske družbe so videle zaslužek in malo pozabile na varnost; po drugi stani se je pa v štartu še mislilo, da se splača tvegat s cepivom, ker se enostavno ni vedelo, kakšno smrtnost ima ta gripa. Prvotne številke iz Mehike so kazale na zdravstveno katastrofo!

Teoretiki zarote ste od vsega skup prebrali samo, da vsebuje živo srebro in šli v luft, ne veste pa, da vsa cepiva proti influenci zadnjih 30 let vsebujejo živo srebro (pa še to ne živo srebro, ampak spojino živega srebra, ki ni posebej nevarna in klinično pretestirano njene prednosti opravičujejo tveganje).
- Hoc est qui sumus -

Cepivo je v splošnem testirano, ker gre za praktično IDENTIČNO cepivo, kot je v uporabi zadnjih 30 let za cepljenje proti sezonski gripi. Kaj ti ni jasno?.

Cepivo je neregistrirano in netestirano.

Hrvaški mediji so namreč objavili novico, da je hrvaški imunološki zavod kupil milijon in pol odmerkov cepiva proti novi gripi, ki naj ne bi bilo niti potrjeno niti registrirano.

http://24ur.com/novice/slovenija/kazens...

Malo daljši intervju z dr. Andrewom Mouldnom o škodljivosti cepljenja.
Njegova dognanja bi v normalnem svetu do tal zamajala farmacevtsko industrijo in sodobno medicino...

http://vactruth.com/2009/07/21/dr-andre...

PaX_MaN ::

Cepivo je neregistrirano in netestirano.

Lažeš:
Hrvaški mediji so namreč objavili novico, da je hrvaški imunološki zavod kupil milijon in pol odmerkov cepiva proti novi gripi, ki naj ne bi bilo niti potrjeno niti registrirano.

Aja, pa naslednji stavek si zgrešil (že drugič):
Ta je sicer vse navedbe hrvaških medijev odločno zanikal.

Aja, pa naslednji stavek si zgrešil (že drugič):
Ta je sicer vse navedbe hrvaških medijev odločno zanikal.

Misliš da bi v primeru krivde Novartis priznal?

Citiram:

Čeprav so v Novartisu trdili, da so za korupcijo izvedeli iz medijev, naj bi dokumenti dokazovali, da je zanjo vedel sam vrh.
V Novartisu so sicer zatrjevali, da uradnega obvestila o morebitni korupciji nimajo, zato tudi ne morejo komentirati. A od odvetnika, ki je zoper Novartis v imenu prijavitelja vložil ovadbo, smo dobili potrditev, da so tako Novartisovo vodstvo kot njegova interna inšpekcijska služba v Baslu, pa tudi slovenska podružnica že decembra 2007 vedeli za koruptiven izlet svojcev in prijateljev slovenskih zdravnikov v Dubrovnik. Iz obvestila vodstvu in nadzornikom je razvidno, da so vedeli tudi za podkupovanja srbskih zdravnikov in albanskih zdravstvenih funkcionarjev.

http://24ur.com/novice/slovenija/bodo-f...

Zgodovina sprememb…

Torej pravzaprav, kako naj se lepo izrazim, pojma nimaš kdo je kriv in kdo raven?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

ahac ::

Medijem ni za verjet! Razen seveda, kadar napišejo nekaj, kar si lahko razlagaš kot teorijo zarote proti človeštvu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Torej pravzaprav, kako naj se lepo izrazim, pojma nimaš kdo je kriv in kdo raven?

Citiram:

Slovenska podružnica švicarskog farmaceutskog diva Novartisa potkupljivala je radi promocije svog novog lijeka zdravstvene djelatnike diljem Balkana,

Reagirala je i slovenska Antokorupcijska komisija koja je podnijela kaznenu prijavu protiv Novartisa. Ravnatelj Komisije Drago Kos ocijenio je očitim da su liječnici bili pod „neprimjerenim utjecajem Novartisa“.

http://business.hr/hr/Naslovnica/Afere/...

Tv Klub (video spodaj)- Podkupovanje Novartisa

http://24ur.com/novice/slovenija/grehi-...

Zgodovina sprememb…

Obregnil sem se le ob navedbe o neregistriranem in nepotrjenem cepivu ter pogodbi o nakupu le-tega.

swamigi ::

Timurlenk ::

http://www.rtvslo.si/svet/obama-razglas...

Obama razglasil izredne razmere
here we go

Izbrancem eno cepivo, državljanom drugo
Pred kratkim je evropsko javnost razburila novica, da bodo v Nemčiji vojaki, policisti in drugi zaposleni v ključnih poklicih prejeli cepivo proti novi gripi, ki ima manj stranskih učinkov kot tisto za navadne državljane. Po poročanju nemških medijev naj bi najpomembnejše osebe v državi cepili s cepivom proizvajalca Baxter, ki ima manj stranskih učinkov kot cepivo, ki ga izdeluje podjetje GlaxoSmithKline (GSK) in s katerim naj bi cepili večino ljudi.

Zgodovina sprememb…

d0rK ::

Ali je "national emergency" enako kot "state of emergency" ?

here we go

To je že ene ... desetič?, da je to razglašeno, pa še vedno 90+% ljudi živi - sploh Američanov. Matr, so iluminati nesposobni.
EDIT: Ups, 32ič pa res...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

PacificBlue ::

To je že ene ... desetič?, da je to razglašeno, pa še vedno 90+% ljudi živi - sploh Američanov. Matr, so iluminati nesposobni.

Most of these were for the purpose of restricting trade with certain foreign entities under the International Emergency Economic Powers Act

Vsaj navedi mal bolj natačno, ne posplošuj po svoje.

Declaring a national emergency immediately gives federal authorities dangerous new powers that can now be enforced at gunpoint, including:

o The power to force mandatory swine flu vaccinations on the entire population.

o The power to arrest, quarantine or "involuntarily transport" anyone who refuses a swine flu vaccination.

o The power to quarantine an entire city and halt all travel in or out of that city.

o The power to enter any home or office without a search warrant and order the destruction of any belongings or structures deemed to be a threat to public health.

o The effective nullification of the Bill of Rights. Your right to due process, to being safe from government search and seizure, and to remain silent to avoid self-incrimination are all null and void under a Presidential declaration of a national emergency.

http://www.infowars.com/president-obama...
I’m out.
:3

Gandalfar ::

A ni bilo receno, da je cepivo od Baxterja evil? :)

@Gandalfar: sam res :)):)):)):))

Vsaj navedi mal bolj natačno, ne posplošuj po svoje.

Saj ne. State of emergency je state of emergency, pa če se na glavo postaviš.

In zakaj si se potem sploh odzval na Timurlenkov post? Saj on je tudi samo omenil izredne razmere.

Zakaj misliš, da sploh obstajajo Fema kampi v Zda?

Executive order number 12148, 12656,10990,10995,10997,10998,11000,11001,11002,11003,11004,11005,11051,11310,11049 in še executive order 11921 ...

All functions vested in the President that have been delegated or assigned to the Federal Disaster Assistance Administration, Department of Housing and Urban Development, are transferred or reassigned to the Director of the Federal Emergency Management Agency, including any of those functions redelegated or reassigned to the Department of Commerce with respect to assistance to communities in the development of readiness plans for severe weather-related emergencies.

http://www.archives.gov/federal-registe...
I’m out.

d0rK ::

Fema kampi, to so tiste domnevne plasticne krste?

Fema kampi:
http://www.apfn.org/apfn/camps.htm

krste:

http://www.infowars.com/a-half-a-millio...

Rex 84, short for Readiness Exercise 1984, is a plan by the United States federal government to test their ability to detain large numbers of refugees or American citizens in case of civil unrest or national emergency.

In 2008, for the first time an active military unit has been given a dedicated assignment stateside for civil unrest containment. It is assigned to Northcom, a joint command established in 2002 to provide command and control for federal homeland defense efforts and coordinate defense support of civil authorities.

EXECUTIVE ORDER 10990

allows the government to take over all modes of transportation and control of highways and seaports.

EXECUTIVE ORDER 10995

allows the government to seize and control the communication media.

EXECUTIVE ORDER 10997

allows the government to take over all electrical power, gas, petroleum, fuels and minerals.

EXECUTIVE ORDER 10998

allows the government to seize all means of transportation, including personal cars, trucks or vehicles of any kind and total control over all highways, seaports, and waterways.

EXECUTIVE ORDER 10999

allows the government to take over all food resources and farms.

EXECUTIVE ORDER 11000

allows the government to mobilize civilians into work brigades under government supervision.

EXECUTIVE ORDER 11001

allows the government to take over all health, education and welfare functions.

EXECUTIVE ORDER 11002

designates the Postmaster General to operate a national registration of all persons.

EXECUTIVE ORDER 11003 allows the government to take over all airports and aircraft, including commercial aircraft.

EXECUTIVE ORDER 11004 allows the Housing and Finance Authority to relocate communities, build new housing with public funds, designate areas to be abandoned, and establish new locations for populations.

EXECUTIVE ORDER 11005

allows the government to take over railroads, inland waterways and public storage facilities.

EXECUTIVE ORDER 11051

specifies the responsibility of the Office of Emergency Planning and gives authorization to put all Executive Orders into effect in times of increased international tensions and economic or financial crisis.

EXECUTIVE ORDER 11310

grants authority to the Department of Justice to enforce the plans set out in Executive Orders, to institute industrial support, to establish judicial and legislative liaison, to control all aliens, to operate penal and correctional institutions, and to advise and assist the President.

EXECUTIVE ORDER 11049

assigns emergency preparedness function to federal departments and agencies, consolidating 21 operative Executive Orders issued over a fifteen year period.

EXECUTIVE ORDER 11921

allows the Federal Emergency Preparedness Agency to develop plans to establish control over the mechanisms of production and distribution, of energy sources, wages, salaries, credit and the flow of money in U.S. financial institution in any undefined national emergency. It also provides that when a state of emergency is declared by the President, Congress cannot review the action for six months. The Federal Emergency Management Agency has broad powers in every aspect of the nation. General Frank Salzedo, chief of FEMA's Civil Security Division stated in a 1983 conference that he saw FEMA's role as a "new frontier in the protection of individual and governmental leaders from assassination, and of civil and military installations from sabotage and/or attack, as well as prevention of dissident groups from gaining access to U.S. opinion, or a global audience in times of crisis." FEMA's powers were consolidated by President Carter to incorporate the...
I’m out.

Zgodovina sprememb…

In zakaj si se potem sploh odzval na Timurlenkov post? Saj on je tudi samo omenil izredne razmere.

Zraven pa dopisal "here we go". Glede na to, da se pri 32 ostalih "here we go-jih" ni zgodili nič takšnega, za kar naj bi si Iluminati prizadevali, je moj komentar še kako umesten.

krste:
http://www.infowars.com/a-half-a-millio...

Nekje v komentarjih je rečeno, da to niso krste, temveč lupina, kamor krsto spustijo, ko nekoga pokopljejo; še več, vse so zakupljene s strani zasebnih pogrebnih zavodov in so tam samo zato, ker je plac. Oziroma nekaj podobnega.

EXECUTIVE ORDER 10990
[...]
EXECUTIVE ORDER 11921
[...]

Stavek višje se pa glasi:

These Executive Orders have been on record for nearly 30 years and could be enacted by the stroke of a Presidential pen:...

Vau, tolk Iluminatov povsod, pa se v tridesetih letih niso znali obrnit niti podpisat se na eno kopipejst formo.

V glavnem:
Don't panic!

gruntfürmich ::

A ni bilo receno, da je cepivo od Baxterja evil? :)

v bexterjevem so nanosledilci. ti ne morejo biti v tistih za rajo ki bo umrla...:D
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Oktober se končuje...a je že kje kakšen oficialni ali neoficialni bodycount za žrtve cepiva?
1 + 1 = 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: XsenO ()

Glede na to, da se pri 32 ostalih "here we go-jih" ni zgodili nič takšnega, za kar naj bi si Iluminati prizadevali, je moj komentar še kako umesten.

Ja kaj pa če so si prizadevali? Ne moreš vedeti.

Nekje v komentarjih je rečeno, da to niso krste, temveč lupina, kamor krsto spustijo, ko nekoga pokopljejo; še več, vse so zakupljene s strani zasebnih pogrebnih zavodov in so tam samo zato, ker je plac. Oziroma nekaj podobnega.

Je res je to, da so te krste od zasebnih pogrebnih zavodov.Pa tudi to je edino smiselno, če bi se zarota res tudi dogajala. Da bi si ameriška vlada lastila toliko krst bi bilo pa že res čudno a ne.Zdaj al so krste al lupina , ne vem, lahko je tudi da bodo služile za pokop večje število oseb v eni lupini. Preseneča pa le količina le teh(več stotisoč, če celo ne milijonov).

These Executive Orders have been on record for nearly 30 years and could be enacted by the stroke of a Presidential pen:...

Vau, tolk Iluminatov povsod, pa se v tridesetih letih niso znali obrnit niti podpisat se na eno kopipejst formo.

On February 27, 1962 Kennedy signed E.O. 11051 designating FEMA as the authorized agency to implement the above orders, and which authority can be re-designated by the original authority.

FEMA is not an elected body, it does not involve itself in public disclosures, and it even has a quasi-secret budget in the billions of dollars. It has more power than the President of the United States or the Congress, it has the power to suspend laws, move entire populations, arrest and detain citizens without a warrant and hold them without trial, it can seize property, food supplies, transportation systems, and can suspend the Constitution. Not only is it the most powerful entity in the United States, but it was not even created under Constitutional law by the Congress.
I’m out.

BigWhale ::

Oktober se končuje...a je že kje kakšen oficialni ali neoficilni bodycount za žrtve cepica?

+1 hocemo body count!

Pa ce bodo stevilke manjse od nekaj tisoc umrlih potem vasih argumentov o evil cepivu ne sprejmemo.

FEMA is not an elected body, it does not involve itself in public disclosures, and it even has a quasi-secret budget in the billions of dollars. It has more power than the President of the United States or the Congress, it has the power to suspend laws, move entire populations, arrest and detain citizens without a warrant and hold them without trial, it can seize property, food supplies, transportation systems, and can suspend the Constitution. Not only is it the most powerful entity in the United States, but it was not even created under Constitutional law by the Congress.

Kakšen vir do tega po možnosti s končnico .gov (upam, da je to samoumevno), anyway nazadnje ko sem čekiral je FEMA že enih 6 let del homeland security-ja...
1 + 1 = 1

Mipe ::

here we go

Očitno še nisi igral Pandemic.

Mims-Pianka controversy

In early March 2006 the Texas Academy of Science (TAS) honored University of Texas biologist Eric Pianka as its 2006 Distinguished Texas Scientist during its 109th Annual Meeting at Lamar University in Beaumont, Texas. In a March 3, 2006 lecture at this 109th Annual Meeting, Pianka argued that overpopulation since the onset of industrialisation was destroying the planet[1] and that the Earth would not survive unless its population was reduced to one tenth of the present number. He suggested that the planet would be "better off" if the human population were to crash, and that a mutant strain of Ebola (which has up to a 90% mortality rate) would be the most efficient means. After he finished his address Pianka was given a standing ovation. According to science writer Forrest Mims "some even cheered. Dozens then mobbed the professor at the lectern."

Mims-Pianka controversy @ Wikipedia

P.S

No public record exists of Pianka's full March 3, 2006 lecture; Mims says that an academy official asked the video operator not to record Pianka's speech.
I’m out.

Zgodovina sprememb…

Ugibam, da bo tvoj naslednji post o "Dr." Rauni Kilde, toda lahko pred tem odgovoriš na moj zahtevek po viru?
1 + 1 = 1

infowars.com
I’m out.

BigWhale ::

Mims-Pianka controversy

In kaj to dokazuje?

In kaj to dokazuje?

Da je ideja o iztrebljanju svetovnega prebivalstva zaradi prenaseljenosti še kako prisotna in da jo nekateri močno podpirajo in tudi financirajo.
I’m out.

infowars.com

Očitno zahtevati .gov link ni bilo dovolj samoumevno, tako da mi dovoli malo spremeniti zahtevek. Ali lahko dobim link do zakonov(uradni list and stuff), kjer piše da FEMA dobi vsa ta pooblastila, ker po zdravi pameti mora biti nekje uradno napisano, da lahko tip, ki ga precednik izbere postane bolj glavni od predcednika?
1 + 1 = 1

Da je ideja o iztrebljanju svetovnega prebivalstva zaradi prenaseljenosti še kako prisotna in da jo nekateri močno podpirajo in tudi financirajo.
A kaj, ko se je precej očitno ne izvaja.

A kaj, ko se je precej očitno ne izvaja.

Neposredno skoraj res da ne, posredno pa kr precej.

@Xseno

Preberi vse:

http://www.bariumblues.com/fema_secret%...

Linki na .gov so na tej strani
I’m out.

Zgodovina sprememb…

Neposredno skoraj res da ne, posredno pa kr precej.
Razloži.

Preberi vse:

http://www.bariumblues.com/fema_secret%...

Linki na .gov so na tej strani

No in če si pogledaš "Executive Order Number 12656" bi videl da je FEMA še vedno podrejena in odgovarja ogromno drugim agancijam in tudi te agencije so podrejene in odgovarjajo še drugim agancijam, tudi FEMA-i nazaj toda vse glede na določena področja, vse za čim boljšo kordinacijo.
1 + 1 = 1
««
17 / 33
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Najprej ptičja nato prašičja kaj bo naslednje? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17716062 (3928) Tr0n

GRIPA & cepljenje

Oddelek: Loža
393567 (1747) 5er-->
»

Novartis podkupoval zaradi podtikanja svojih cepiv in zdravil

Oddelek: Loža
242346 (1754) imagodei

Več podobnih tem