Forum » Pomoč in nasveti » UPS (brezprekinitveno napajanje) nima priključka za modem
UPS (brezprekinitveno napajanje) nima priključka za modem
LordBebo ::
Kupil sem UPS napravo in napajanje računalnika dela OK, vendar zadeva nima priključka za modem, torej ne morem dostopat do interneta. Ker se slabo spoznam na take stvari, me zanima, ali sem kaj zgrešil in se ga vseeno da nekako priklopit, ali bi potreboval poseben UPS samo za modem? Hvala.
- spremenil: LordBebo ()
Opkow ::
Govorimo o napajanju za modem ne?
Dobijo se razdelilci, ki imajo konektor prilagojen za na vtic, kot jih ima UPS. Razdelilec sam pa ima obicajne vticnice za priklop ostalih naprav.
Lahko si pa sam doma skupaj sestavis "adapter". Vzames kabel, ki ima na eni strani moski vtic (ki bo sel v UPS), drugo stran pa odrezes stran in jo das na razdelilec.
Dobijo se razdelilci, ki imajo konektor prilagojen za na vtic, kot jih ima UPS. Razdelilec sam pa ima obicajne vticnice za priklop ostalih naprav.
Lahko si pa sam doma skupaj sestavis "adapter". Vzames kabel, ki ima na eni strani moski vtic (ki bo sel v UPS), drugo stran pa odrezes stran in jo das na razdelilec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Opkow ()
nobodyelse ::
Vzames kabel, ki ima na eni strani moski vtic (ki bo sel v UPS), drugo stran pa odrezes stran in jo das na razdelilec.
Tocno to nardis....priredis napajalni kabel od modema. Btw kok pa stane tak simp ups?
R-S-LoVe ::
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
LordBebo ::
Hvala za nasvete, stručko mi je namontiral euro priključek na podaljšek z navadnimi vtičnicami in imam zdaj vse živo priklopljeno prek UPS-a, dela kot urca. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 29019 (13301) | ender |
» | UPS napajanjeOddelek: Kaj kupiti | 1614 (1293) | -žiga- |
» | težave z ups - projektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 803 (626) | ender |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3084 (2504) | MTm2H37rqt7B |
» | kabelski internet +tv?Oddelek: Omrežja in internet | 3383 (3156) | Jakka |