Forum » Strojna oprema » Ventilator
Ventilator
AlenX ::
Že leta imam spredaj v kišti (v prostoru ki je v orginalu za dodatne dvd playerje) vgrajen en večji ventilator,ki sveti in zvečer ko imam odprto okno,to ni ravno fajn za komarje,zraven tega še gre elektrika za prazen nič.
A ve kdo če je to osvetlitev možno izklopit in kje točno?
Alen
A ve kdo če je to osvetlitev možno izklopit in kje točno?
Alen
legiceeu ::
hehehe...pol je to bolj igra na srečo a? Imam ga bolj za daljšo življensko dobo. Zmanjšal mi je temp. za 7-8 °C na plati,pa zrak znotraj bolj kroži... imam pa ga prilepljenega iz vseh strani,ker drugače bi mi že zdavnaj padel ven iz tega kvadratka.
Dobro,saj ql,sem pač vprašal. Hvala vseeno.
Dobro,saj ql,sem pač vprašal. Hvala vseeno.
solatko ::
Če bi si malo poravnal in skril kable, bi imel še boljši pretok zraka in posledično nižje temperature, pa še izgled bi bil super, ko ne bi imel več teh pajčevin po kompu.
Saj sem si jih enkrat že porazdelil s plastiko prevlečenimi žicami,pa še vedno izgleda kod da jih je en haufn
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10937 (5548) | Pyr0Beast |
» | NMT Egreat EG-M31C: stabilno, tiho in hladnoOddelek: Zvok in slika | 4260 (2495) | Bellzmet |
» | Navijanje Intela i7-860Oddelek: Navijanje | 3680 (3033) | TeraTM |
» | PredlogOddelek: Hlajenje in modifikacije | 852 (719) | Mare3 |
» | Za kaj služi ta PCI kartica?Oddelek: Strojna oprema | 1885 (1223) | wooted |