» »

grafična kartica

grafična kartica

urosg1 ::

Prej sem imel naložene XP, ter ubuntu. Kar naenkrat so se začele pojavljati težave. Ko so se windowsi nalagali je ponavadi vse zablokiralo. Računalnik se je sam zagnal, vmes se je pojavil moder zaslon, vendar tako hitro da nisem utegnil prebrati kaj je pisalo. Tudi ubuntu se ni zagnal. Sedaj imam naloženo Visto in je vse delovalo dokler nisem naložil driverjev za grafično kartico. Imam Geforce 8400 gs. Ko sem posodobil driverje so se spet pojavile težave. Spet vse naenkrat zmrzne.Potem sem izbrisal driverje od nvidie in imam sedaj driverje od viste in spet vse lepo deluje. Zato sumim da grafična kartica ne deluje več kot pa bi morala. Problem je ker si s temi driverji ne morewm nič začet. Mislite da je problem v grafični kartici?
Hvala za odgovor.

Galaxy ::

Ko si naložil nove driverje so se začeli problemi? Potem je očitno, da grafični kartici ne odgovarja to.

Vseeno, lahko reklamiraš grafično kartico ali pa poskusiš z predzadnjo različico driverjev.

legiceeu ::

če si z cd-ja dal driverje,probaj še direktno iz uradne strani.drugače pa grafična zeza

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nVidiini gonilniki popravljeni

Oddelek: Novice / Grafične kartice
247476 (6486) Dragi
»

"Štekanje" menija v Crysis-u

Oddelek: Pomoč in nasveti
251520 (1250) Kristjan15
»