Forum » Strojna oprema » Toshiba multimedijski gumbi
Toshiba multimedijski gumbi
matobeli ::
Pozdrav!
Imam toshibo satellite pro L100, ki ima 4 multimedijske gumbe (nazaj, naprej, play/pause, stop)
stvar je v tem da želim da mi pravilno delujejo v winampu, delujejo sicer vsi, razen play/pause ki pa prižge windows media player. Pa karkoli sem že poiskusil, ta gumb bo vedno odprl win media player.
Sedaj pa, je treba kakšen programček inštalirat, ali se pač sploh ne da tega, je treba kaj v registru popravit,...
Imam toshibo satellite pro L100, ki ima 4 multimedijske gumbe (nazaj, naprej, play/pause, stop)
stvar je v tem da želim da mi pravilno delujejo v winampu, delujejo sicer vsi, razen play/pause ki pa prižge windows media player. Pa karkoli sem že poiskusil, ta gumb bo vedno odprl win media player.
Sedaj pa, je treba kakšen programček inštalirat, ali se pač sploh ne da tega, je treba kaj v registru popravit,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najbolj elegantno predvajati v filme s podnapisi na TVju?Oddelek: Zvok in slika | 5703 (5279) | smacker |
» | Video zmrzne, avdio neOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (853) | luka46 |
» | Daljinski upravljalnik za PCOddelek: Pomoč in nasveti | 5641 (4302) | Bramac ^^ |
» | Kakteri zvočniki za prenosnikaOddelek: Zvok in slika | 1826 (1696) | Tero |
» | DivX player za podnapise in cel zaslon!Oddelek: Zvok in slika | 2452 (1899) | zile |