» »

Mobitel namiznik, Gadget?

Mobitel namiznik, Gadget?

Racunalnik ::

Pozkusit ni greh, mobitel je namiznik naredu za XP kot programcek in za Visto kot gadget, sedaj so dali ven novejso verzijo in hkrati ne ponujajo nove verzije Vista gadgeta in tako ti stari gadget ne dela vec oziroma se noce povezati na streznik.
Na mobitelu so rekli da pac tako je in da novejsega gadgeta nebodo ponujali,

Ali je kdo gledal kako bi ta gadget prisilil da dela kot prej, ali je to mozno?

Kriko ::

Se strinjam, in sem že navajen da tako Siol kot Mobitel z vsako pazi "NOVOSTJO", ki naj bi po logiki bila naprednejša, izpopolnejša, enostavnejša za uporabo....naredijo večjo idiocijo oziroma "sranje" po domače povedano. Sem uporabnik tako enega kot drugega operaterja in ŽAL nimam druge možnosti drugače nebi razmišljal!
JA glede Namiznika sem prav zdajle, ker sem po daljši odsotnosti želel poslati SMS pa opazil, da ne dela, videl da je treba instalirat novo verzijo. Staro odstranim, instaliram novo in po resetu opazim gadget v Visti, kot je bil prej. probam poslat SMS in ne gre. Po malo zajebancije vidim, da nova verzija pošilja le gadget ne?!?! Sevedam ko sem odstranil staro verzijo je gadget ostal in se celo zažene!!! GA izbrišem in vidim, da nova verzija gadgeta nima. Grem pobrskat, če se ga da dobiti posebej, pa mi najdi.si pokaže link z tvojim postom. Glede nato, da je Namiznik narejen prav zato, da imaš določene podatke pri roki in prav tako možnost pošiljanja SMS-ov sem se čudil zakaj ga ni! No po 10 sekundah sem se nehal čuditi, razlog pa sem že navedel v prvem stvaku!
kriko

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje je Microsoftova pametna ura

Oddelek: Novice / Windows Mobile
166282 (4739) Qushaak
»

Program za pošiljanje SMS

Oddelek: Programska oprema
84202 (3909) lebang1
»

SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
45072766 (29361) DJ Beat
»

Težava: RAM se zapolni Vista

Oddelek: Strojna oprema
51083 (1014) ABX
»

Simobil gadget v visti

Oddelek: Pomoč in nasveti
82687 (2269) Nesta

Več podobnih tem