» »

ne morem na določene spletne strani, prekinjanje internetne povezave

ne morem na določene spletne strani, prekinjanje internetne povezave

zupiii ::

pozdravljeni!

lepo prosim, če mi lahko kdo pomaga. moja težava je sledeča:
pred nekaj dnevi mi je potekel antivirusni program. hotela sem podaljšati veljavnost in vtipkala v google avast.si, pa mi je napisalo, da strežnika ni mogoče najti. pa sem mislila, da pač avstova stran ne deluje, pa sem izbrisala avast iz računalnika. potem sem pa hotela dobiti kateri drug antivirusni program, pa mi nobene strani kjer bi ga bilo moč dobiti ne odpre- napiše, da strežnika ni mogoče najti. drugače lahko brskam po spletu normalno, grem na vse strani, samo na te, kjer so antivirusnimi program pa ne. ne morem niti na microsoft.com. enako ne morem na te strani z explorerjem.
ne vem več kaj naj naredim, zato se obračam na vas.
najbrž bi mogla spremenit kake nastavitve, ampak kje, kako?

pa še en problem imam. to pa je, da se mi internetna povezava(siol) po nekaj časa prekine (po 0,5 do 3 urah). v bistvu mi v spodnjem desnem kotu ekrana kaže, kot da je povezano. če pa kliknem na ikono siol adsl dostop, se pa nič ne zgodi.ne morem je niti prekiniti(glede na to, da kaže, da je povezano) potem moram pa računalnik ponovno zagnati, da se lahko vpišem na internet. ko se povezava prekine, je ponavadi( ne pa čisto vedno) tudi cela spodnja vrstica( kjer je meni start, kar imam minimirano...)''mrtva''.

lepo prosim za kakršnokoli pomoč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496653941 (11478) Domini tm
»

napaka pri nalaganju strani

Oddelek: Pomoč in nasveti
282055 (1283) jedateruk
»

Noče odpreti stran z antivirusnimi programi

Oddelek: Omrežja in internet
202376 (1978) satfinder
»

ne dovoli mi namestiti antivirusnega programa