Forum » Operacijski sistemi » Windows Installer - težave
Windows Installer - težave
klemen_k ::
Pozdravljeni!
Vsake 3 mesece formatiram sistem, da pobrišem vso sr*, ki se je nabralo med delom na njem. Nazadnje pa sem naletel na neznano težavo in sicer gre nekako takole:
Formatiranje in kopiranje datotek na disk poteka brez težav, ko se sistem po teh 2 operacijah resetira se pa vse lepo konča, namreč instalacija ne gre naprej, ostanem pri črnem zaslonu, na katerem utripa bela _.
BOOT nastavitve sem pregledal, vse je pravilno (CD/DVD prvo, HDD drugo; enkrat sem za foro probal obratno pa je slika ista), nimam pojma kaj se dogaja.
Imam 2 diska, mislil sem da je z enim nekaj narobe, pa sem priključil vsakega posebej, torej deloval je le 1, drugi je počival na mizi-rezultat je isti, preizkusil sem oba.
Instaliram Win XP, poskusil sem tudi z originalno Win Visto pa je isto sranje.
Prosim pomagajte.
Najlepše hvala!
Klemen K.
Vsake 3 mesece formatiram sistem, da pobrišem vso sr*, ki se je nabralo med delom na njem. Nazadnje pa sem naletel na neznano težavo in sicer gre nekako takole:
Formatiranje in kopiranje datotek na disk poteka brez težav, ko se sistem po teh 2 operacijah resetira se pa vse lepo konča, namreč instalacija ne gre naprej, ostanem pri črnem zaslonu, na katerem utripa bela _.
BOOT nastavitve sem pregledal, vse je pravilno (CD/DVD prvo, HDD drugo; enkrat sem za foro probal obratno pa je slika ista), nimam pojma kaj se dogaja.
Imam 2 diska, mislil sem da je z enim nekaj narobe, pa sem priključil vsakega posebej, torej deloval je le 1, drugi je počival na mizi-rezultat je isti, preizkusil sem oba.
Instaliram Win XP, poskusil sem tudi z originalno Win Visto pa je isto sranje.
Prosim pomagajte.
Najlepše hvala!
Klemen K.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov prenosnik - vrgel BLUE SCREEN!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1529) | xteakwondox |
» | Težava z zagonom sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 682 (608) | simon5029 |
» | Inštalacija operacijskega sistema na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1078) | droid |
» | POMAGAJTE-NE RAZUMEM VEČ NIČOddelek: Pomoč in nasveti | 1803 (1344) | Kriko |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1202) | MaD_Mavr0 |