Forum » Operacijski sistemi » pomoč prosim! kako naložiti windowse na prenosnik eMachines e525???
pomoč prosim! kako naložiti windowse na prenosnik eMachines e525???
aly_adm ::
pozdrav!
prosim za pomoč. danes je sestrična kupila emachines e525 in nikakor ne morem naložiti windowse. sama imam emachines e520 in sem jih naložila brez problemov. pri njej pa ne gre in ne gre. vse sem naredila kot je treba: nastavila sem v boot-u na IDE1: DVD pa vseeno ne gre. pise mi da ni zaznal sistema.
lepo prosim za pomoč!!
hvala
aly
prosim za pomoč. danes je sestrična kupila emachines e525 in nikakor ne morem naložiti windowse. sama imam emachines e520 in sem jih naložila brez problemov. pri njej pa ne gre in ne gre. vse sem naredila kot je treba: nastavila sem v boot-u na IDE1: DVD pa vseeno ne gre. pise mi da ni zaznal sistema.
lepo prosim za pomoč!!
hvala
aly
overlord_tm ::
kateri operacijski sistem? XP, Vista, 7?
Probaj pri zagonu pritisnit F8 ali F12, ponavadi se ti odpre kak menu iz kod hoces bootat in izberes dvd pogon.
A windows je originalen? Ker tisti s travnika velikokrat niso delujoci ...
Probaj pri zagonu pritisnit F8 ali F12, ponavadi se ti odpre kak menu iz kod hoces bootat in izberes dvd pogon.
A windows je originalen? Ker tisti s travnika velikokrat niso delujoci ...
aly_adm ::
windows xp. iste kot sem sebi naložila. sem že dala v boot meniju dvd pogon. pa vseeno noce.
windowsi niso original, samo na mojem prenosniku delujejo.
windowsi niso original, samo na mojem prenosniku delujejo.
servo ::
sicer je tema že stara...,
vendar sem tudi sam obtičal ob namestitvi win xp - zadeva obstane ob napisu "setup is starting windows" - ko bi se moral pojavit disk s particijami. (enako je v ahci in ide načinu)
kako si rešil težavo?
vendar sem tudi sam obtičal ob namestitvi win xp - zadeva obstane ob napisu "setup is starting windows" - ko bi se moral pojavit disk s particijami. (enako je v ahci in ide načinu)
kako si rešil težavo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | emachine E725Oddelek: Strojna oprema | 836 (640) | meganboj |
» | Asus eee pc 4g (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7947 (7460) | hojnikb |
» | Samsung DVD-RW USB SE-208DB/TSBSOddelek: Pomoč in nasveti | 661 (551) | drecos123 |
» | iščem pomoč WINOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (879) | marc100 |
» | i:instalacija operacijskega sistema DELL OPTIPLEX GX 520Oddelek: Pomoč in nasveti | 1559 (1155) | xerian |