» »

Mac-ov OS in Adobe CS4 Master Collection

Mac-ov OS in Adobe CS4 Master Collection

atina ::

Živjo!

Sem nova uporabnica tega foruma in imam velik računalniški problem ter upam, da se bo tu našel kakšen strokovnjak za Mac-ove računalnike.

Pred pol leta sem na svoj MacBook (Mac OS X 10.5.7) inštalirala Adobov paket CS4 Master Collection. Dobila sem jo od nekega fanta, ki mi je obljubil, da stvar odlično dela. In tudi je.

Kmalu so se začela pojavljati obvestila o nepravilnih serijskih številkah, ki sem jih mogla vnašati vsak dan znova in to vedno druge. Nekaj časa je še šlo tako potem pa so se vsi programi zablokirali.

Poskušala sem na novo inštalirati programe, pa se je izkazalo, da so namenjeni samo za Windows OS ali pa sploh niso delali.... Programe sem prenašala z interneta, velikokrat neuspešno. Obrnila sem se tudi že na nekaj računalničarjev, vendar mi niso znali ali želeli pomagati, ker "Mekov pa res nuben ne puzna".

Zanima me, če se kdo spozna na Mac-kove računalnike in bi mi lahko ponovno inštaliral CS4, saj se sama ne znajdem več? Sem v veliki časovni stiski, ker pišem diplomsko nalogo in delam svoj izdelek v CS4 programih, zagovor diplome pa imam že septembra.

Najlepša hvala za kakršnokoli pomoč ali nasvet :)
  • zaklenil: Mavrik ()

MTm2H37rqt7B ::

Bom probal odgovoriti preden pridejo angelcki.

Interpretiraj odgovor kakor zelis.

127.0.0.1 activate.adobe.com

Malo pogooglaj za zgornjo vrstico. Ce imas tezave, ZS.

Zgodovina sprememb…

atina ::

Ja, poznam tole pomembno zadevo ampak, ko sem prvič inštalirala programe sem to že vnesla v terminal ampak očitno ne dela, ker so mi programi propadli.

Jaz rabim še enkrat inštlirat vse od začetka ampak upam, da kdo zna to bolje naredit kot jaz.... :8)

Kasneje sem dobila nasvet, kako na novo inštalirat programe ampak sem mogla te prve inštalirane izbrisat. In kaj je bil rezultat...... Na koncu sem ostala brez vsega. Poskusila sem tudi prenest programe iz adobe.com kot poskusno verzijo ampak mi jih ne odpre temveč samo napiše, da programe že imam.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: atina ()

maketa ::

Zato pa je Little snitch firewall za Maca.:P

CoolBits ::

Programe se kupi in takih problemov pol ni.
http://kb2.adobe.com/cps/401/kb401502.h...
To je za odstranitev CS3, podobna navodila so za odstranitev cs4

gerrno ::

Ni treba ničesar odstranjevat, sam taprav fajl je treba dol potegnt, ki se nahaja na demonoid-u, sam trenutno ne morem kej več povedat, ker nisem za domačim računalnikom. Vglavnem obstaja patch, ki ti zbriše preverjanje gesla iz Adobe CS4 MasterCollection vn in pol vneseš SN samo enkrat in dela BP, preverjeno....sej pravm če se da poglej na demonoid-u (seveda če maš account)....

Evo, da se še popravim -> to je nelegalno početje, tako da po lastni presoji...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gerrno ()

CoolBits ::

Že ampak to je nelegalno početje in bo debata najverjetneje pobrisana.
http://slo-tech.com/ostalo/pravila/

gerrno ::

Se strinjam, zato pa nisem hotel objaviti direktnih povezav, in res je to je nelegalno početje, gre samo za grobo pomoč vse ostalo je prepuščeno osebni presoji in iznajdljivosti ....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kaj točno pomeni "skrekat"?

Oddelek: Pomoč in nasveti
246455 (5549) Lonsarg
»

Nakup originalnih programov

Oddelek: Programska oprema
71195 (703) fosil
»

adobe premiere pro cs4

Oddelek: Programska oprema
5831 (784) freesty
»

Adobe daje zbirko Creative v najem

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
337532 (6455) nekikr
»

Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
568778 (6706) MrStein

Več podobnih tem