» »

Ne dela 5.1 zvok

Ne dela 5.1 zvok

vikson69 ::

Imam osnovno ploščo asus P5KC z integrirano zvočno kartico Realtek 8-chanenel High-Definition Audio in operacijski sistem windows Vista64 s popravki2.Dela mi samo stereo zvok oziroma dva kanala.Zbrisal sem že stare driverje za zvočno in naložil nove,pa mi še vedno isto dela,pogledal sem tudi v device manager in tam mi kaže da deluje zvočna kartica normalno.

alexxxx ::

Pojdi v nadzorno ploščo ter najdi realtekovo ikono (program) in tam nastavi na 5.1.

shinko ::

zvočnike maš prikloplene direkt na računalnik ali imaš vmes še kaki ojačevalec? če imaš direkt zvočnike potem pojdi v nadzorni plošči pod zvok, speakers, desni klik, konfiguriraj, nastavi na 5.1. in pa kot je rekel moj predhodnik v programu Relatek HD isto nastavi zvočnike na 5.1. če pa imaš vmes še kaki ojačevalec povezan z optiko al pa coax potem pa bo v windowsih samo stereo zvok, za filme pa nastaviš v ac3 filtru spdif passtrough da pošilja v ojačevalec direkten DTS ali pa dolby digital.

Lp

vikson69 ::

Sem nastavil v nadzorni plošči na 5.1 in imam slušalke speedlink 5.1 direktno priključene.slušalke imajo 4 priključke+usb kabel,prej mi je delalo normalno,ko pa sem ponovno naložil visto mi pa ne dela več

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
353473 (3003) connel
»

zvočniki in 5.1 sistem

Oddelek: Zvok in slika
181915 (1576) markozupi
»

prostorski zvok v igrah prek optike

101413 (1221) shinko
»

S/dif ni digitalnega zvoka na recevierju

122364 (2095) link_up
»

[Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )

537888 (6643) gumby

Več podobnih tem