Forum » Pomoč in nasveti » Ne dela 5.1 zvok
Ne dela 5.1 zvok
vikson69 ::
Imam osnovno ploščo asus P5KC z integrirano zvočno kartico Realtek 8-chanenel High-Definition Audio in operacijski sistem windows Vista64 s popravki2.Dela mi samo stereo zvok oziroma dva kanala.Zbrisal sem že stare driverje za zvočno in naložil nove,pa mi še vedno isto dela,pogledal sem tudi v device manager in tam mi kaže da deluje zvočna kartica normalno.
shinko ::
zvočnike maš prikloplene direkt na računalnik ali imaš vmes še kaki ojačevalec? če imaš direkt zvočnike potem pojdi v nadzorni plošči pod zvok, speakers, desni klik, konfiguriraj, nastavi na 5.1. in pa kot je rekel moj predhodnik v programu Relatek HD isto nastavi zvočnike na 5.1. če pa imaš vmes še kaki ojačevalec povezan z optiko al pa coax potem pa bo v windowsih samo stereo zvok, za filme pa nastaviš v ac3 filtru spdif passtrough da pošilja v ojačevalec direkten DTS ali pa dolby digital.
Lp
Lp
vikson69 ::
Sem nastavil v nadzorni plošči na 5.1 in imam slušalke speedlink 5.1 direktno priključene.slušalke imajo 4 priključke+usb kabel,prej mi je delalo normalno,ko pa sem ponovno naložil visto mi pa ne dela več
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 3473 (3003) | connel |
» | zvočniki in 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1915 (1576) | markozupi |
» | prostorski zvok v igrah prek optikeOddelek: Zvok in slika | 1413 (1221) | shinko |
» | S/dif ni digitalnega zvoka na recevierjuOddelek: Zvok in slika | 2364 (2095) | link_up |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7888 (6643) | gumby |