Forum » Sedem umetnosti » District 9
District 9
c3p0 ::
Nov Blade Runner sigurno ni, Odiseja 2001 tudi ne, a proti temu kar je zadnja leta na izbiro, je čisto OK.
Brane2 ::
Vedel sem da bo prišlo to "turn-the-table" situacije že ko sem gledal prve scene glavnega junaka v getu.
V tisti sekundi, ko je dobil tekočino v faco mi je bilo jasno, kako se bo to odvilo.
Zgodba- zeeeeeh.
Kar je škoda. Tip očitno res nima domišljije.
Po vzoru na "Da Vinčijevo Šifro" bi lahko celotno zadevo bistveno bolj in bolje vpletel v realni svet, igro tajnih in ostalih služb itd.
Ironično je to, da se okrog njega valjajo gore pravih materialov, tip je pa sproduciral "Miki Miško"...
V tisti sekundi, ko je dobil tekočino v faco mi je bilo jasno, kako se bo to odvilo.
Zgodba- zeeeeeh.
Kar je škoda. Tip očitno res nima domišljije.
Po vzoru na "Da Vinčijevo Šifro" bi lahko celotno zadevo bistveno bolj in bolje vpletel v realni svet, igro tajnih in ostalih služb itd.
Ironično je to, da se okrog njega valjajo gore pravih materialov, tip je pa sproduciral "Miki Miško"...
On the journey of life, I chose the psycho path.
MadMicka ::
Se strinjam, da je film dobr, ampak, da bi si zaslužil biti med TOP 250 na IMDB (trenutno je celo na 65. mestu!), to pa res ne. Mu precej manjka.
MrStein ::
Uh, kak to da Tuš v Mariboru nima (danes) tega filma?
PS: A je R5 dostopen in OK? Zvok?
PS: A je R5 dostopen in OK? Zvok?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Okapi ::
Meni bi se precej bolj realno zdelo, če bi recimo aliene v ladji, ki je iz nekega vzroka zasilno pristala na Zemlji, našli v hiberniranem stanju, jih strpali v koncentracijsko taborišče in jim onemogočili, da bi šli nazaj na svojo ladjo (za vsak slučaj, ker je ladja oborožena).
In potem bi se na eni strani alieni (ki bi se obnašali svoji napredni civilizacijo primerno organizirano) poskušali podtalno organizirati in pobegniti na ladjo, na drugi bi se pa politiki kregali, kaj narediti z njimi (eni bi jih recimo hoteli kar pobiti, ziher je ziher), znanstveniki bi se trudili vzpostaviti stik z njimi in ugotoviti, zakaj so sploh prišli na Zemljo in kakšne so njihove namere, vojske različnih držav bi poskušala od njih skrivaj izvedeti, kako se uporablja njihovo orožje ...
O.
In potem bi se na eni strani alieni (ki bi se obnašali svoji napredni civilizacijo primerno organizirano) poskušali podtalno organizirati in pobegniti na ladjo, na drugi bi se pa politiki kregali, kaj narediti z njimi (eni bi jih recimo hoteli kar pobiti, ziher je ziher), znanstveniki bi se trudili vzpostaviti stik z njimi in ugotoviti, zakaj so sploh prišli na Zemljo in kakšne so njihove namere, vojske različnih držav bi poskušala od njih skrivaj izvedeti, kako se uporablja njihovo orožje ...
O.
no99 ::
Po zgodbi sodeč sledi nadaljevanje (i will return in 3 years)... upam da bojo marsikaj popravl ...
BTW: sam sem potegnu R5 od DEViSE in sem biu presenečen nad kvaliteto ...
BTW: sam sem potegnu R5 od DEViSE in sem biu presenečen nad kvaliteto ...
snow ::
MechWarrior is alive!!!
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
rdecaluc ::
Lih včeraj gledal, zdel se mi je res fajn to da je bilo kakor dokumentarec.. Huda zgodba.. ampak igralec pa je prov "panic all over the place".. me je ful spominjal na eno italjansko grozljivko v kateri je glavna igralka sam kričala ceu cajt
Est modus in rebus. ,typos
ahac ::
EDIT: CONTAINS SPOILERS za District 9.
Ideje za District 10:
Režija: Michael Bay
Zgodba: Christopher se čez 3 leta vrne na zemljo in spremeni Wikusa nazaj v človeka. Ampak... ko že to dela ga še mal izboljša (aka. vlogo prevzame en mlad, lep in slaven igralc) in mu pusti gene, da lahko upravlja aliensko orožje in ladje. Wikusova žena je vmes umrla (to je samo omenjeno na hitro) zato, da si lahko najde eno mlajšo. Alieni razsujejo cel Johannesburg (10 minutes of big explosions) in se odpeljejo do Los Angelesa.
Tam se pa potem ameriška vojska skupaj z Wikusom bori proti alienom (2 more hours of big explosions) dokler jim ne sesujejo ladje in vseh pobijejo... oz. skoraj vseh! Na koncu filma vidimo miljone jajc nekje pod LAjem!
Ideje za District 10:
Režija: Michael Bay
Zgodba: Christopher se čez 3 leta vrne na zemljo in spremeni Wikusa nazaj v človeka. Ampak... ko že to dela ga še mal izboljša (aka. vlogo prevzame en mlad, lep in slaven igralc) in mu pusti gene, da lahko upravlja aliensko orožje in ladje. Wikusova žena je vmes umrla (to je samo omenjeno na hitro) zato, da si lahko najde eno mlajšo. Alieni razsujejo cel Johannesburg (10 minutes of big explosions) in se odpeljejo do Los Angelesa.
Tam se pa potem ameriška vojska skupaj z Wikusom bori proti alienom (2 more hours of big explosions) dokler jim ne sesujejo ladje in vseh pobijejo... oz. skoraj vseh! Na koncu filma vidimo miljone jajc nekje pod LAjem!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
no99 ::
hahahahah kera huda, ampak pomoje ne bo tko.
mislim da dons bol zažigajo filmi kjer "mankind" najebe. recimo "battle for terra" mi je bla zgodba zelo všečna
mislim da dons bol zažigajo filmi kjer "mankind" najebe. recimo "battle for terra" mi je bla zgodba zelo všečna
Zgodovina sprememb…
- spremenil: no99 ()
MrStein ::
me je ful spominjal na eno italjansko grozljivko v kateri je glavna igralka sam kričala ceu cajt
Je vsaj dobro zgledala in imela večino časa potrgane obleke ? ;)
Motiti se je človeško.
@MrStein.. amm kako nej ti rečm.. zgledala je Ok I guess.. ampak vsakič ko je vidla: ščurka, pajčuno, malo krvi, veliko krvi xD, dele telesa, druge ljudi, nekej temnega, opico .. itd. je kričala do konca.
Je pa mogoče dost hud film glede tega na kakšne načine umrejo ljudje.. npr. eno ubijejo tko da ji najprej zlomjo čeljust, da nebi kričala , pol pa ji prsni koš narežejo, in potegnejo vn njeno črevo s katerim jo pol zadušijo..
Zdej pa da nebom čist off.. Tud v district 9 so imele "alien" puške na ljudi xD.. splash all over the place učinek
Je pa mogoče dost hud film glede tega na kakšne načine umrejo ljudje.. npr. eno ubijejo tko da ji najprej zlomjo čeljust, da nebi kričala , pol pa ji prsni koš narežejo, in potegnejo vn njeno črevo s katerim jo pol zadušijo..
Zdej pa da nebom čist off.. Tud v district 9 so imele "alien" puške na ljudi xD.. splash all over the place učinek
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rdecaluc ()
BigWhale ::
?! zato, da ne kricis, ti morajo prerezati goltanec, ne pa celjust zlomit. Trapast film.
Kak je pa naslov?
Kak je pa naslov?
No ok .. sej je kričala .. sam en ji je volume zmanšau . Film je bil na HBO se mi zdi ali pa TV 1000 nekaj časa nazaj že.
La terza madre (2007) aka. Mother of Tears
In kokr sm že povedu .. film ni neki dober.. sam prtegnen in zgodba je čudna.. skor edino kar so se potrudil je kako folk umre
La terza madre (2007) aka. Mother of Tears
In kokr sm že povedu .. film ni neki dober.. sam prtegnen in zgodba je čudna.. skor edino kar so se potrudil je kako folk umre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometheus (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Sedem umetnosti | 223094 (10712) | EwokPredator |
» | Interstellar (film) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Sedem umetnosti | 134001 (56743) | Horas |
» | Elysium (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 40522 (19610) | oo7 |
» | Cloud Atlas (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9754 (7218) | St235 |
» | ZF filmiOddelek: Sedem umetnosti | 7514 (6290) | Nikec3 |