Forum » Pomoč in nasveti » Izginula datoteka pri cut/paste
Izginula datoteka pri cut/paste
2bad4u ::
Pozdravljeni
Ko sem zelel prenesti 5 map v drugo skupno mapo mi je kar nekaj casa pisalo moving, zato sem dal preklici.
Sedaj se je pa pojavil problem, da so 4 mape v novi skupni mapi, pete (dokumenti za faks) jih pa ni. Ni jih ne na stari lokaciji ne v novi mapi.
A obstaja kaksna resitev?
Dal sem ze system restore pa ni pomagalo. Uporabljam pa XP.
NAjlepsa hvala za pomoc
Ko sem zelel prenesti 5 map v drugo skupno mapo mi je kar nekaj casa pisalo moving, zato sem dal preklici.
Sedaj se je pa pojavil problem, da so 4 mape v novi skupni mapi, pete (dokumenti za faks) jih pa ni. Ni jih ne na stari lokaciji ne v novi mapi.
A obstaja kaksna resitev?
Dal sem ze system restore pa ni pomagalo. Uporabljam pa XP.
NAjlepsa hvala za pomoc
LP, Gasper
misek ::
System restore se ne dotika uporabniških datotek, ampak samo sistemskih.
Uporabi en program za obnovo datotek. Malce pobrskaj po Slo-Techu za temo.
Mimogrede: za pomembne stvari uporabljam najprej copy, nato delete izvora šele ko vidim, da se je skopiralo.
Uporabi en program za obnovo datotek. Malce pobrskaj po Slo-Techu za temo.
Mimogrede: za pomembne stvari uporabljam najprej copy, nato delete izvora šele ko vidim, da se je skopiralo.
r0b3rt ::
kako res deluje zadeva pri ssdjih? se prepiše vrednost, ali je kot pri navadnih diskih kjer "označi" da je prazno za pisanje in se ohranja vrednost?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje računalnika pred predajoOddelek: Pomoč in nasveti | 4834 (3254) | imagodei |
» | Kako najlaže rešiti problem z unix permissioniOddelek: Pomoč in nasveti | 1860 (1607) | eVro |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2883 (2439) | bluefish |
» | Windows 7 - filanje diska C:Oddelek: Operacijski sistemi | 2545 (2141) | amigo_no1 |
» | Probelm s trdim diskom, izguba podatkov...nujno!!!!Oddelek: Strojna oprema | 1232 (1001) | PrimozR |