Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč
Pomoč
Yosh ::
Racunalnik ima CPU skos na 100 % pa nevemn kaj je vzrok, vse mi steka.
Prosim za kasn nasvet
Hvala
Prosim za kasn nasvet
Hvala
bluefish ::
CTRL + ALT + ESC in pod Processes poglej, kaj ti procesor nabija. Če je slučajno System Idle Process, potem je panika odveč.
lej to vem, pogledu sem pod process: in viidm da je edina stevilo 21000 KB, to je najvecje.. in pise svchost.exe, pa nod32krn.exe mam tudi ful velik.. pa explorer.exe.. pa msn.. neki sem skenslu pa mam se kr na 100% kaj je lahk kej druga vzrok?
to, kar ti naštevaš je pod Memory. Imaš sploh polje CPU? Če ne, potem pojdi pod View > Select Columns > kljukica pri CPU Usage.
To kar sem nasteval je pod proces, na ucinkovitost delovanja pa mi kaze na desni strani CPU 100%, sem dal zgoraj pogled, pa ni nikjer select columns.. ampak sam osvezi zdaj, hitrost posodabljanja, zgodovina procesorja, pokaži čase jedra.. to mi da na izbiro pri pogled..
joj, pa sej vem to.. to sem gledal proces.. pa sem ti nastel nekatere k imajp preko 20.000 Kb.. pa sem neki skenslo pa se kr mi nabija..
a je mozno da je kak worm okuzba al pa kej drugega..zdle bom pastu ti slike gor ..
a je mozno da je kak worm okuzba al pa kej drugega..zdle bom pastu ti slike gor ..
To ti poskušamo povedati že en lep cajt. Na sliki, ki sem ti jo dal, je pri procesih pri sredini tudi CPU polje. Poišči vrednost, kjer je ta blizu 100%.
aja.. ups, sorry.. slabo poslusam.. evo sam mal . DevDetect.exe ta je ma 95, a lahk to skenlsam?
Hvala za vaso potrpezljivost, mal sem trd :)
Hvala za vaso potrpezljivost, mal sem trd :)
sodeč po hitrem pregledu je to eden od programov ACD Systems: http://www.processlibrary.com/directory...
Imaš nameščen pregledovalnik slik od te firme?
Lahko brez skrbi izklopiš to. Če pa dela probleme pa odstrani celoten program in namesti kaj drugega.
Imaš nameščen pregledovalnik slik od te firme?
Lahko brez skrbi izklopiš to. Če pa dela probleme pa odstrani celoten program in namesti kaj drugega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
ok thanks, super bolje je .. :) ne steka tolk,,, hvala vam !
P:S. A ti se ukvarjas z 3d animacijo?
P:S. A ti se ukvarjas z 3d animacijo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yosh ()
aja, k ne najdem nekega interesnta da bi naredil mi solarni sistem.. v resnici celo zgodbo s tem povezano..
Morda se obrni še na 3Delavnico ali pa kar povprašaj Lovasa, ki ustvarja še posebej dobre svetove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPU Usage 95% v idluOddelek: Strojna oprema | 4245 (3108) | BorutK-73 |
» | Prevelika poraba prosecorjaOddelek: Strojna oprema | 5562 (4703) | alro |
» | [ Windows XP ] svchostOddelek: Operacijski sistemi | 3452 (1827) | OmegaBlue |
» | Matranje oz. odžiranje rama in cpu-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1017) | opeter |
» | Računalnik preveč obremenjen z neznanim procesomOddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1476) | CaqKa |