Novice » Procesorji » Slovenci prek 7 GHz
JIM22 ::
Jah nevem, moj hobi je extremno programiranje. A dobim kej za to? :>
če znaš naprej prodat lahko dobiš marsikaj, v nasprotnem primeru si nula(pa čeprav znaš extremno programirat)
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
tiborrr ::
Hvala vsem za čestitke. Da pa ne boste mislili, tega P4 sem kupil misleč da je OEM in ne ES
7.127GHz še ni zadnje, kar je tale čip rekel. Ponovitev v kratkem, ko se pridobi primerna plošča, med tem pa bom kaj gonil še Phenoma II X2 550BE / X3 720BE pod LN2.
LP,
N.
7.127GHz še ni zadnje, kar je tale čip rekel. Ponovitev v kratkem, ko se pridobi primerna plošča, med tem pa bom kaj gonil še Phenoma II X2 550BE / X3 720BE pod LN2.
LP,
N.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
filip007 ::
Kaj ni denarja za boljši CPU...mislim halo P4
Saj imate AMD X2 7750 BE pa ga navijajte.
Saj imate AMD X2 7750 BE pa ga navijajte.
Trevor Philips Industries
PrimozR ::
Zakaj resno noben forum nima facepalm smajlija?
Bismark navij Phenoma na 7 Ghz, če ti bo uspelo :P
Bismark navij Phenoma na 7 Ghz, če ti bo uspelo :P
Al' ste eni prismode. Ali pa se le delate to. Kdo ve
Valvoline ::
Jbemti,zadnjič sem vidu našpananega 140km fičkota,gre uber 200kmh.Zakon,tut če je str in oldtimer že.Hehe :)
Keep up the good work !!
Keep up the good work !!
Hehe Valvo, nekako tako je to, ja
Malo za šalo, malo za res - video boota na 7GHz
hojnikb ::
Dober ste ga navil.Ni mi pa jasn kok lahko teti cpuji zdržijo take nore nizke temparature -200 al kulk ?
#brezpodpisa
filip007 ::
Ja video je vse samo...malo več akcije drugič, kakšen benč pa muska pol pa bo.
Zanima me ali je pol plata še uporabna mislim tisti kondenz ali kaj že nastaja...
Zanima me ali je pol plata še uporabna mislim tisti kondenz ali kaj že nastaja...
Trevor Philips Industries
RejZoR ::
Hehe, zdej vem zakaj tiborrr išče P965 based plato kekekeke :D
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
BigWhale ::
Hehe Valvo, nekako tako je to, ja
To je video POST-a.
Al pa men noce naprej prevajat ...
Ma ja, saj je naložil sistem, samo kaj, ko je vrenje bilo snemalcu bolj zanimivo
Machiavelli ::
Tole še zdaleč ni exstremno navijanje exstremno je ko bi šli navit tole Roadrunner BladeCenter QS22/LS21
129600 (Cell/Opteron) hahahahhahaahahha do takrat pa lepo se igrajte z malimi stvarmi :)
129600 (Cell/Opteron) hahahahhahaahahha do takrat pa lepo se igrajte z malimi stvarmi :)
Nigaaazz
333333 ::
zoom, hm no pa da te vidimo daj ti pod LN2 Roadrunner BladeCenter QS22/LS21 pa nam pokaži kaj je extremno navitje :) al te je sam bla bla? :)
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FX-8320 & 7850 - record! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 43622 (39389) | fr4nc |
» | Frekvenca procesorja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5428 (4285) | fr4nc |
» | nevem kaj bi raje kupil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5719 (4297) | geek93 |
» | Slovenci prek 7 GHz (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 7822 (4849) | 333333 |
» | Phenom II TWKR navit na 7 GHzOddelek: Novice / Procesorji | 4060 (2319) | squngy |