Forum » Kaj kupiti » Nakup fotoaparata
Nakup fotoaparata
SaXsIm ::
V službi se odločamo za nakup novega fotoaparata. Namenjen bo fotografiranju konstrukcij, dela med remonti, raznim dogodkom, allrounder pač. Pomembno je da dela kvalitetne slike brez preveliko nastavljanja.
Odločamo se med temi tremi. Cena ni problem, meni pa je najbolj pri srcu Panasonic zaradi stabilizatorja slike.
Digitalni fotoaparat Panasonic DMC-FZ28
Digitalni fotoaparat Nikon Coolpix P90
Digitalni fotoaparat Sony Cyber-Shot DSC-H20
Kaj bi na mojem mestu kupili vi?
Odločamo se med temi tremi. Cena ni problem, meni pa je najbolj pri srcu Panasonic zaradi stabilizatorja slike.
Digitalni fotoaparat Panasonic DMC-FZ28
Digitalni fotoaparat Nikon Coolpix P90
Digitalni fotoaparat Sony Cyber-Shot DSC-H20
Kaj bi na mojem mestu kupili vi?
SaXsIm
mchaber ::
Ravno sem hotel odpreti podobno temo. Izbiram med istimi in mi je FZ28 najbolj blizu. Pride pa počasi njegov naslednik FZ38, še boljši za podobno ceno:)
EDIT: No ja, geizhals vrže par trgovin, ki ponujajo prednaročila za cca 400€. 100€ več od 25 pa pomoje ni vreden.
EDIT: No ja, geizhals vrže par trgovin, ki ponujajo prednaročila za cca 400€. 100€ več od 25 pa pomoje ni vreden.
.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mchaber ()
TOP ::
Od teh tukaj bi vzel Nikona,sam mam OlyjaUz560 in sem super zadovoljen.Sem pa mel tud Sony H9,ampak sem ga vrnil,nisem bil zadovoljen z kvaliteto slike,niso tako lepe barve.Drugač pa mal poglej tud Pnasonc ga zelo hvalijo.
tomaz- ::
pravkar imam pri sebi Panasonica, v srebrni barvi. Se namreč odločam med Panasonicom in Canon sx10 is.
Pa moram rečt, da se mi je Canon bolj dopadel, tako da bom Canončka vzel. Je pa tale Panasonic tud kar všečen, edino kar me moti, je preveeč plastičen izgled, pa kar mal prelahek za mojo krampasto roko :-)
Slike so pa pri obema zelo na nivoju ! Čeprav mam občutek, da Canon majčkeno zmaga, seveda za moj okus.
Na tvojem mestu bi se med tvojimi naštetimi odločil za Panasonica, mal si pa poglej še kakšen test od canona sx 10 is . Zelo luštna stvarca
Pa moram rečt, da se mi je Canon bolj dopadel, tako da bom Canončka vzel. Je pa tale Panasonic tud kar všečen, edino kar me moti, je preveeč plastičen izgled, pa kar mal prelahek za mojo krampasto roko :-)
Slike so pa pri obema zelo na nivoju ! Čeprav mam občutek, da Canon majčkeno zmaga, seveda za moj okus.
Na tvojem mestu bi se med tvojimi naštetimi odločil za Panasonica, mal si pa poglej še kakšen test od canona sx 10 is . Zelo luštna stvarca
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spet nakup fotoaparata -CanonOddelek: Zvok in slika | 3390 (2394) | Tadys |
» | Fotoaparat za 300 do 400 evrovOddelek: Zvok in slika | 3558 (2917) | tomko0300 |
» | Katero HD kamero - domača uporabaOddelek: Zvok in slika | 5167 (2927) | einstein :P |
» | nakup fotoaparataOddelek: Kaj kupiti | 2807 (2255) | BozidarB |