Forum » Informacijska varnost » Trojan.Win32.VB.rdt
Trojan.Win32.VB.rdt
lolekinjo ::
Poskrbite za to da disk ne bo poln ali zasciten pred pisanjem oziroma datoteka ne bo v uporabi!!! ... kr ne morm ga izbrisat, k sm pa skeniru z antivirusom je pa reku da je zip file in da naj ga ročno izbrišem kaj naj nardim... pls help!!!
http://forum.kaspersky.com/index.php?sh... mi lahko mau razložiš hlede na ta primer prosim ?
fora je da men noče
kako naj jst vem če je virus v system restore ??
kako naj jst vem če je virus v system restore ??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lolekinjo ()
majeric0 ::
Jaz sem mel pri starem compu polno virusov pa in fekcij v system32 fajlih ter C:\WINDOWS\ sem formatiral oba diska ker sem imel 2 particiji in sem na novo isntaliral WINse pa je bilo potem OK...
Ampak ko sem formatiral mi je pač šlo vse u kurac, mislim določene Slike pa ISO fajli sem dal na 18GB USB...
Ampak ko sem formatiral mi je pač šlo vse u kurac, mislim določene Slike pa ISO fajli sem dal na 18GB USB...
DUGICAJT :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C particija vedno polna, tudi ce use zbrišemOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1219) | Yacked2 |
» | računalnik se mi resetira med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2164 (1618) | gpetrov |
» | Navapqwa.exe ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1896 (1676) | ScorpionX |
» | problem z windowsi XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (816) | Caligula |
» | Memory usage se polni, a skoraj nikoli ne padeOddelek: Pomoč in nasveti | 992 (737) | Sodom |