Forum » Igre » nastavitev miške za cod
nastavitev miške za cod
CleanPower ::
mislim da imam 4 možnosti nastvljanja občutljivosti in pospeškov miške(če se motim na me kdo popravi):
-v windowsih
-v igri
-dpi miške(do 3200)
-usb frekvenca
mi lahko kdo svetuje katere so najboljše nastavitve ker za nobeno od nastavitev ne vem kaj točno bo spremenila v hitrosti miške(pospešek, negativni pospešek itd.)???
predvidevam pa da se gre v windowsih in v igri za eno in isto stvar/nastavitev.
hvala za pomoč, lp
-v windowsih
-v igri
-dpi miške(do 3200)
-usb frekvenca
mi lahko kdo svetuje katere so najboljše nastavitve ker za nobeno od nastavitev ne vem kaj točno bo spremenila v hitrosti miške(pospešek, negativni pospešek itd.)???
predvidevam pa da se gre v windowsih in v igri za eno in isto stvar/nastavitev.
hvala za pomoč, lp
Tilen ::
V Windowsih nič spreminjat, ker se ne gre za isto nastavitev kot v igri. Negative acceleration je pa odvisen od tipa miške. Gamerske (kvalitetnejše) ponavadi tega nimajo. Nastaviš pa tako kot ti najbolj sede. Eni imajo raje manjši sensitivity in dvigujejo miško
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
CleanPower ::
sori, ampak ta odgovor mi nič ne pove.
''v windowsih nič spreminjat''-->ena nastavitev more bit
-zanima me kaj se nastavlja v windowsih in kaj v igri? v windowsih se sensitivity-a to je pospešek če hitro premakneš miško al kaj?
-dpi miške:je to enako kot sensitivity al kaj?
-usb frekvenca: več je bolje? ali velja še kakšno pravilo?
upam da kdo ve kaj o tem
lp
''v windowsih nič spreminjat''-->ena nastavitev more bit
-zanima me kaj se nastavlja v windowsih in kaj v igri? v windowsih se sensitivity-a to je pospešek če hitro premakneš miško al kaj?
-dpi miške:je to enako kot sensitivity al kaj?
-usb frekvenca: več je bolje? ali velja še kakšno pravilo?
upam da kdo ve kaj o tem
lp
tsatthoggua ::
"Najbolse" nastavite ni. Preprosto.
Tole ti zna zelo pomagat. Pomoje lahko ignoriras da je za CSS, ker je clanek dokaj splosno napisan.
Link : link
Tole ti zna zelo pomagat. Pomoje lahko ignoriras da je za CSS, ker je clanek dokaj splosno napisan.
Link : link
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 139101 (55044) | BorutO |
» | Gaming miška za male pare (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17203 (15439) | jstsemcar |
» | "Gaming" oprema in računalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12350 (11647) | BorutK-73 |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11698 (8009) | Sc0ut |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12148 (10128) | Xplicit |