Forum » Izdelava spletišč » Izdelava internetne strani
Izdelava internetne strani
WiLd_WiNd ::
Živjo!
Sem mlad študent, ki se je pred 6 mesci odločil za samostojno poslovno pot, odprl sem svojo dejavnost.
Sicer ni to nobena inovacija na slovenskem tržišču, sem pa vseeno pri svojem poslu (relativno) uspešen.
Ukvarjam se z masažnimi storitvami.
Za menoj so vsa potrebna izobraževanja na tem področju in veliko izkušenj v salonih.
Ker so stranke z mojimi storitvami zelo zadovoljne, posel uspešno širim.
Želim si uresničitev projekta izdelave internetne strani, a je to zame prevelik finančni zalogaj.
Ko odštejem denar za avtomobil (da lahko tiste ki želijo masiram na domu), primerno lokacijo za svojo dejavnost (nahajam se v Ljubljani) in za potrebne nadaljne investicije k izboljšavi delovnega prostora in promocijskih bonov, mi trenutno ne ostane dovolj da bi lahko financiral še internetno stran.
Zato, v kolikor je kdo zainteresiran (posameznik ali podjetje... sodelujem tudi z podjetji, saj jim nudim popust na večjo skupino ljudi) v obojestranko kompenzacijo (izmenjavo uslug, ali kakorkoli to želite poimenovati), ga vljudno prosim, da se javi(jo).
Ker sem v svojo strokovnost, znanje in maserske spretnosti trdno prepričan, mi ni problem niti narediti brezlpačno masažo, da se lahko prepričate glede moje kakovosti.
Že vnaprej se zahvaljujem za vse odzive
Sem mlad študent, ki se je pred 6 mesci odločil za samostojno poslovno pot, odprl sem svojo dejavnost.
Sicer ni to nobena inovacija na slovenskem tržišču, sem pa vseeno pri svojem poslu (relativno) uspešen.
Ukvarjam se z masažnimi storitvami.
Za menoj so vsa potrebna izobraževanja na tem področju in veliko izkušenj v salonih.
Ker so stranke z mojimi storitvami zelo zadovoljne, posel uspešno širim.
Želim si uresničitev projekta izdelave internetne strani, a je to zame prevelik finančni zalogaj.
Ko odštejem denar za avtomobil (da lahko tiste ki želijo masiram na domu), primerno lokacijo za svojo dejavnost (nahajam se v Ljubljani) in za potrebne nadaljne investicije k izboljšavi delovnega prostora in promocijskih bonov, mi trenutno ne ostane dovolj da bi lahko financiral še internetno stran.
Zato, v kolikor je kdo zainteresiran (posameznik ali podjetje... sodelujem tudi z podjetji, saj jim nudim popust na večjo skupino ljudi) v obojestranko kompenzacijo (izmenjavo uslug, ali kakorkoli to želite poimenovati), ga vljudno prosim, da se javi(jo).
Ker sem v svojo strokovnost, znanje in maserske spretnosti trdno prepričan, mi ni problem niti narediti brezlpačno masažo, da se lahko prepričate glede moje kakovosti.
Že vnaprej se zahvaljujem za vse odzive
The best way to predict future is to create it =)
matmel ::
Jst se opravičujem,mogoce ni to glih to uprasanje za sem ampak vseeno.Tudi jaz sem mlad študent zaenkrat hodim na srednjo zdravstveno šolo,zanima pa me če se da iz zdravstvene pridt za poklic maserja al mors it na ksno gimnazijo in pol tako dalje??
lp.
lp.
LapD ::
Mogoče se bo našel kdo, ki bi naredil stran z odlogom plačila, boš pač plačal, ko se boš dovolj razvil in zaslužil. Popolnoma zastonj pa ne vem kako bi izgledalo. Verjetno bi nastala stran, za katero bi bilo bolje, če je ne bi bilo. Lahko imaš pa srečo pa naletiš na talentiranega človeka, skupino, ki je šele na začetku in si nabira reference. Takšni se načeloma zelo potrudijo pri teh stvareh :)
Kaj pa če si vzameš eno popoldne in sam narediš stran preko servisa ala spletnik.si?
Kaj pa če si vzameš eno popoldne in sam narediš stran preko servisa ala spletnik.si?
web&motion designer
Matmel: za maserja je tako kot za avto: rabiš licenco. Licenco izda ministrstvo za zdravstvo, v kolikor imaš izpolnejna izobraževanja na zato predvidenih zavodih (ki imajo koncesijo). Nato polagaš še glavni izpit pred tročlansko komisijo, iz teorije in prakse.
Sicer pa ti ne priporočam tega poklica, v kolikor te to delo ve seli in pomirja. Mene me, rad delam in se mi za stranke ni težko potrudit. Zato sesm v salonih vedno izstopal in zato sem danes tudi samostojen.
Velika večina maserjev je namreč prekvalificiranih delavcev.
Sicer pa ti ne priporočam tega poklica, v kolikor te to delo ve seli in pomirja. Mene me, rad delam in se mi za stranke ni težko potrudit. Zato sesm v salonih vedno izstopal in zato sem danes tudi samostojen.
Velika večina maserjev je namreč prekvalificiranih delavcev.
LapD kdo pa je rekel zastonj? =)
saj sem rekel, lahko se pride na brezplačno preizkušnjo mojih sposobnosti (pa tudi da se vidi v kakem okolju in na kak način delam), pa boš videl kaj je zastonj. Plačati bi mislil z protiuslugo, masažami. Moje stranke dajo z veseljem 35€ za urco, in točno vedo koliko je to vredno in koliko denarja morejo drugje odštet za storitev na takem nivoju.
Posel mi laufa, samo kreditov imam na mesec okoli 800€ (prostor +avto) + to kar rabim za živet + potrošni materiali za posel (brisače za enkratno uporabo, olja, razkužila).... Verjemi da je v takem stanju težko dat še tistih ˝pičlih˝ nekaj sto evrov za internetno stran.
saj sem rekel, lahko se pride na brezplačno preizkušnjo mojih sposobnosti (pa tudi da se vidi v kakem okolju in na kak način delam), pa boš videl kaj je zastonj. Plačati bi mislil z protiuslugo, masažami. Moje stranke dajo z veseljem 35€ za urco, in točno vedo koliko je to vredno in koliko denarja morejo drugje odštet za storitev na takem nivoju.
Posel mi laufa, samo kreditov imam na mesec okoli 800€ (prostor +avto) + to kar rabim za živet + potrošni materiali za posel (brisače za enkratno uporabo, olja, razkužila).... Verjemi da je v takem stanju težko dat še tistih ˝pičlih˝ nekaj sto evrov za internetno stran.
Hvala lepa za tako številčen odziv =)
In hvala lepa za vse ponudbe za pomoč. Vendar tista brezplačna masaža ni bila mišljena kot protiusluga, ampak kot test, da lahko nekdo v miru premisli, ali želi z menoj narediti izmenjavo uslug.
Seveda bi jaz vrnil svoje usluge v takem znesku, kot bi posameznik (ali podjetje) računalo normalni stranki. Nikogar ne prosim za ˝dobro voljo˝, čas strokovnjakov cenim, če tega ne bi cenil, ne bi mogel ceniti niti sebe.
In hvala lepa za vse ponudbe za pomoč. Vendar tista brezplačna masaža ni bila mišljena kot protiusluga, ampak kot test, da lahko nekdo v miru premisli, ali želi z menoj narediti izmenjavo uslug.
Seveda bi jaz vrnil svoje usluge v takem znesku, kot bi posameznik (ali podjetje) računalo normalni stranki. Nikogar ne prosim za ˝dobro voljo˝, čas strokovnjakov cenim, če tega ne bi cenil, ne bi mogel ceniti niti sebe.
HardFu ::
pa naj bo tale post zgled vsem ostalim, ki hocete spletno stran brez zacetnih stroskov (ali malo njih), Wild_wind zelo lepo napisano. Pohvalno!
http://codeable.io
zenith1 ::
Sem pripravljen sprejet tvojo ponudbo, če je stvar še aktualna.
Mojih nekaj referenc boš našel na spletni strani: http://rvovk.com/
Lp
Mojih nekaj referenc boš našel na spletni strani: http://rvovk.com/
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšen nasvet kako povečat promet v frizerskem salonu?Oddelek: Loža | 4596 (3846) | Unknown_001 |
» | Koliko zaračunati za izdelavo videa? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 30995 (26400) | buttplugs |
» | Spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2709 (2285) | aerie |
» | rabim font (PISAVO)Oddelek: Programska oprema | 1580 (1344) | adinfinito |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40194 (28157) | Primoz |