» »

Spletna stran

Spletna stran

-MiTjA- ::

Lep pozdrav!

Zanima me ali bi imel kdo voljo izdelati spletno stran zastonj. Stran bi naj bila tako "polprofesionalna", da imam možnost urejati kakšne novice, podatke ipd. Sam se počasi odpravljam v eno podjetniško smer in bi zares potreboval spletno stran. Žal si ne morem privoščiti (omejena sredstva), da bi plačal takšno storitev. Oziroma, če je kdo zainteresiran za kakšno bolj profi zadevo, mu lahko plačam nekaj simboličnega. Sicer pa bo zadeva (po vsej verjetnosti) dobro obiskana, zato bo to za izdelovalca lahko tudi dobra reklama. Torej iščem ljudi ki bi bili pripravljeni pomagati in imajo dovolj znanja pri oblikovanju flash strani. Sicer se bo s vsemi zainteresiranimi pogovoril tudi v živo, kjer bomo dorekli vse potrebne zadeve. Vsi zainteresirani se mi javite na mail m_i_t_j_a@hotmail.com. najbolje bi bilo če mi pustite kak msn kontakt. Tako bi komunikacija najhitreje stekla.Že vnaprej pa se zahvaljujem vsem nadobudnežem, ki bi bili pripravljeni pomagat. Hvala!!

lp
MiTjA
Mitja

blackbfm ::

Dobro obiskana + flash nekako ne gre skupaj..oz. predvidevam da bo kolikor tok neuporabna. Sploh pa brez denarja. Visoki cilji:)) Lahko poveš za začetek kaj okvirno sploh misliš met gor.

cyber_killer ::

Da ne bo slučajno kdo bil tok neumen pa delu zastonj. Rad bi ustanovu podjetje in nimaš keša za spletno stran. Ok to pa res SUCKS. Spletni strani kateri ti praviš polprofesionalna te bo koštala od 500-1000€ nič več nič manj.

-MiTjA- ::

no ok-prvi odgovori so že tukaj. Rad bi imel stran z enimi 5. podstranmi. Mogoče se tisto flash nisem najbolje izrazil. Pač nimam nekega znanja o tej zadevi, zato sem se obrnil na to stran. Vsebovala bi naj tudi neke moje slike, moje izdelke...vse pa bi potem jaz dodajal in spreminjal sam. Torej potreboval bi nek "basic design", ki bi ga lahko sam potem moderiral.
Glede denarja pa je tako. Cyber killer-"podjetje" je v mojem primeru relativna beseda. Glej, v to grem čisto sam, porabil sem že vse osebne prihranke, ker se ne mislim z neko zadevo kreditirati do konca.Tako da denarja praktično ni. Nebo to neka velika zadeva-ker sem človek, ki gre na "ziher" ne planiram že na začetku neke velike zadeve. Tako, da prej ko komentiraš zadeve se prepričaj zakaj se gre. Sem napisal iskreno zakaj bi uporabljal spletno stran-verjetno če bi napisal da je za moj osebni namen bi bilo več interesa. Upam pa da se bo vseeno najdo kak človek ki bo pripravljen pomagati, vsak ki se bo spustil v to, bo vedel da to nebo neka velika zadeva glede "podjetja". Ampak jebi ga-treba je imeti tudi to registrirano. Sicer pa se bom tistemu,ki bi bil pripravljen pomagati oddolžil kako se bom le lahko..

lp
MiTjA
Mitja

cyber_killer ::

Ja vse lepo in prav. Imam pa sledeče vprašanje. Če boš ti ponujal kakšne storitve v svojem "podjetju" boš tudi ti najbrž hotel da je plačano. Danes ni več blago za blago. Ampak blago-denar.

bluefish ::

Saj za izdelavo preprostejše predstavitvene strani ni problema. Pač jo izdela nekdo, ki potrebuje reference. Ampak glede na to, da želiš poznejšo kontrolo nad samo stranjo (neke vrste CMS), boš težko našel nekoga, ki bo šel kodirat še to.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

CoolBits ::

Jaz ti naredim nekaj na osnovi kakega wordpresa al pa joomle s kako brezplačno že narejeno predlogo, če hočeš za ene 200-300€
Ceneje težko prideš skozi kakorkoli. :)

atlet ::

Za začetek si lahko pomagaš z Weebly-em, ko pa boš dobil finance, pa daj kaki agenciji delat stran.
Sam si boš naredil spletno stran, je kot da bi v wordu pisal, za začetek bo dovolj...
http://www.weebly.com/
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net

Gost ::

Draga država,
sem uber-leet podjetnik z izjemnim potencialom. A bi me lahko oprostili plačila davkov za nekaj let, ker trenutno nimam denarja. Bo se vam pa povrnilo to kot dobra reklama in investicija za prihodnost, ko bo denarja na pretek in bom takrat v najvišji dohodninski lestvici.


Moram se malo pošaliti. Drugače pa je zanimivo, da spletni posel postaja očitno res en velik šalabajzarizem. Meni na kraj pameti ne pade, da bi nekoga zastonj prosil položitve parketa v dnevni sobi, ali pa namestitve vodoinštalacije, ker vem, da se bo samo smejal in odložil slušalko.

Da ne bom offtopic, zastonj lahko poskusiš tudi:
http://sites.google.com/

dba ::

sm ravno hotel predlagati: vzami neko zastonj zadevo, ki jo urejaš online: google apps z googlepages, siolov spletnik... milijone strani ti ponuja možnost, da sam brez nekega predznanja izdelaš ne ravno dobro, ampak zadovoljivo stran...
Ko pa bo denar, pa boš nekomu plačal vsaj jurčka, da bo nekaj nastalo...

Drugače pa: v kakšnem času pričakuješ, da boš kaj zaslužil? Dalo bi se dogovoriti tudi za odlok plačil za kake 3 mesese...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14935619 (12972) kamiKaZaA
»

Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5013773 (6410) Tody
»

domena.si + weebly

Oddelek: Izdelava spletišč
51198 (1079) Tydek
»

pomoc pri izdelavi strani

Oddelek: Izdelava spletišč
403036 (2588) cyber_killer
»

Rad bi odprl svoje podjetje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516561 (5094) Pyr0Beast

Več podobnih tem