Forum » Pomoč in nasveti » Monitor Prestigio 7199 v windows 7 problem!
Monitor Prestigio 7199 v windows 7 problem!
anze20 ::
Živjo
Pred kratkim sem kupil nov računalnik z INTEL Core 2 Quad Q8400 2.667GHz 8Gb rama in grafično ATI Radeon HD4850 GDDR3. Pri instalaciji win 7 RC in priklopljenim monitorjem Prestigio 7199 deluje stvar v redu, dokler ne pride do windowsov. Takrat monitor crkne (no input) in stvar deluje le na HDMI povezavi z LCD televizorjem. Če grem v windowse pod safemode monitor deluje normalno. Poskusil sem z spremenitvijo resolucije, ampak ob ponovnem zagonu je stvar spet ista. Deluje le na LCD televiziji preko HDMI-ja. A mogoče kdo ve, kaj bi bilo narobe? Ko sem računalnik pripeljal iz servisa je bila naložena testna win 7 32 bitna in je monitor delal normalno.
Hvala za odgovor
Pred kratkim sem kupil nov računalnik z INTEL Core 2 Quad Q8400 2.667GHz 8Gb rama in grafično ATI Radeon HD4850 GDDR3. Pri instalaciji win 7 RC in priklopljenim monitorjem Prestigio 7199 deluje stvar v redu, dokler ne pride do windowsov. Takrat monitor crkne (no input) in stvar deluje le na HDMI povezavi z LCD televizorjem. Če grem v windowse pod safemode monitor deluje normalno. Poskusil sem z spremenitvijo resolucije, ampak ob ponovnem zagonu je stvar spet ista. Deluje le na LCD televiziji preko HDMI-ja. A mogoče kdo ve, kaj bi bilo narobe? Ko sem računalnik pripeljal iz servisa je bila naložena testna win 7 32 bitna in je monitor delal normalno.
Hvala za odgovor
Anze
- spremenil: anze20 ()
ombre ::
Preveri gonilnike za grafično kartico. Mogoče da ga grafa kej "serje"
OmbreMan - Galaxy of knowledge
filius ::
Jaz imam sedaj isti problem prej sem imel Windows 7 RC in je delalo vse vredu, danes pa sem hotel namestiti RTM verzijo in se mi je zgodilo isto kot anetu, monitor postane črn, mogoče veš v čem je problem?
Danes mi vse dela normalno
Danes mi vse dela normalno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filius ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 RTM vaša ocena ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16513 (10390) | Galaxy |
» | Izšla zbirka odprtokodnega programja za Windows, OKNOOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4556 (2847) | roli |
» | Windows 7 RC1 - kako pripraviti DVD za inštalacijoOddelek: Programska oprema | 6661 (6123) | teddy81 |
» | Windows 7 beta in RC le pogojno uporabna do izteka licenceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4722 (2958) | ender |
» | Problem pri WD my book 500GBOddelek: Pomoč in nasveti | 762 (631) | tomaz- |