Forum » Pomoč in nasveti » problem z msnjem
problem z msnjem
frost666 ::
Živjo,
pred kratkim sem izbrisal ("ročno") iz računalnika msn live potem pa še v add/remove programs. Sedaj ko ga hočem na novo naložiti mi installer vedno napise da je skupaj z dodatki ki so v live paketu naložen in ga sploh ne morem naložiti. Any ideas how to fix it?
pred kratkim sem izbrisal ("ročno") iz računalnika msn live potem pa še v add/remove programs. Sedaj ko ga hočem na novo naložiti mi installer vedno napise da je skupaj z dodatki ki so v live paketu naložen in ga sploh ne morem naložiti. Any ideas how to fix it?
jan01 ::
S Microsoft Windows Installer CleanUp Utility pobriši windows live messenger. Pazi, da ne pobrišeš še kaj drugega
frost666 ::
no instalirat mi je ratal nazaj, thx. Samo problem še vedno ostaja - v programu za odpravljanje težav imam povsod passano samo pri datoteka z gostiteljem je klicaj in se mi zaradi tega ne more vpisati. Any clue?
LP
LP
cewapcic ::
ena opcija je tud namestitev programa pidgin, k podpira msn storitve
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cewapcic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76317 (16958) | tilinho20 |
» | Problem z WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1502 (1364) | fosil |
» | [napaka] zadnja verzija Windows Live Messenger ne delujeOddelek: Programska oprema | 1889 (1367) | juresl |
» | Windows Live Messenger 9.0 errorOddelek: Programska oprema | 1732 (1459) | jan01 |
» | Windows XP 64bit in msnOddelek: Programska oprema | 2239 (2048) | frudi |