Forum » Operacijski sistemi » Ponesreči instaliral Ubuntu prek že rabljene particije
Ponesreči instaliral Ubuntu prek že rabljene particije
Pawle ::
Ponesreči sm instaliral Ubuntu 9.04 prek particije ki je bila skoraj polna z datotekami(muzika, filmi...).
Se da še kako rešit te datoteke. Moj drugi OS je Vista.
Se da še kako rešit te datoteke. Moj drugi OS je Vista.
techfreak :) ::
1. Ne uporabljaj Ubuntuja, ker boš še več škode naredil. (Datoteke se bodo prepisale ...)
2. Delaj redni backup.
3. Možnosti so majhne, mogoče ti uspe s kakšnim programom.
2. Delaj redni backup.
3. Možnosti so majhne, mogoče ti uspe s kakšnim programom.
jype ::
Skoraj nemogoče, da je kaj ostalo.
Poskusiš lahko s programi za reševanje fotografij s spominskih kartic.
Poskusiš lahko s programi za reševanje fotografij s spominskih kartic.
Tarzan ::
Ubuntu ni kriv prav nič, razlog je med stolom in tipkovnico.
Lahko še rešiš, kar ni bilo direktno prepisano. Uporabi kak program, ki je sposoben rešiti podatke s formatiranih diskov. Pred časom sem imel podoben problem, ko sem zaradi windowsov izgubil kar lepo število fotografij. več kot 90% sem jih dobil nazaj, tako da ne obupaj prekmalu.
Pojma več nimam, kater program sem uporabil, malo pogooglaj in NIKAR ničesar ne zapisuj na particijo, kjer imaš gor izgubljene podatke. Postopek obnavljanja podatkov bo precej dolgotrajen, lahko tudi nekaj dni.
Srečno!
Lahko še rešiš, kar ni bilo direktno prepisano. Uporabi kak program, ki je sposoben rešiti podatke s formatiranih diskov. Pred časom sem imel podoben problem, ko sem zaradi windowsov izgubil kar lepo število fotografij. več kot 90% sem jih dobil nazaj, tako da ne obupaj prekmalu.
Pojma več nimam, kater program sem uporabil, malo pogooglaj in NIKAR ničesar ne zapisuj na particijo, kjer imaš gor izgubljene podatke. Postopek obnavljanja podatkov bo precej dolgotrajen, lahko tudi nekaj dni.
Srečno!
Pawle ::
Sm uporabu Get Data Back in je delovalo dobro. Nisem pregledal še vsega, ampak zgleda da sm dobil nazaj večino datotek.
Edini problem je da so se imena nekaterih map spremenila v šestnajstiške številke.
Hvala za pomoč.
Edini problem je da so se imena nekaterih map spremenila v šestnajstiške številke.
Hvala za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pawle ()
Vanadium ::
Jaz bi vseeno še probal z stelar phoenix, meni je vse rešil in imena so ostala taka kot morejo bit ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reševanje podatkov?Oddelek: Strojna oprema | 977 (841) | Vanadium |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2203 (2074) | klemen1 |
» | Kako dobiti podatke na disku, ki ima zrušeno particijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1910 (1606) | Caligula |
» | recovery podatkov ( Dan, ko gre vse v P.M.! )Oddelek: Programska oprema | 1283 (998) | undefined |
» | recovery particije NUJO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (1284) | tec |