Forum » Operacijski sistemi » Sekundarni OS (Linux) - na disk ali ključ?
Sekundarni OS (Linux) - na disk ali ključ?
@nny ::
Na laptopu bi si omislila poleg Win XP še sekundarni OS. Imam samo en disk, razdeljen na dve particiji (C: in D:), vendar me malo skrbi. V mislih sem imela Kubuntu, vendar po spletnih forumih vidim, da lahko pride do zapletov. Naj si raje omislim kakšno mini prenosno varianto (Knoppix?) na ključku?
OS potrebujem predvsem za brezžični dostop do interneta (knjižnica) in nekatere programe, ki jih v Win ne morem preizkusiti.
OS potrebujem predvsem za brezžični dostop do interneta (knjižnica) in nekatere programe, ki jih v Win ne morem preizkusiti.
Ubuntu Live CD se noče zagnati. Naredim reboot. Odpre se mi meni za jezik in nato za namestitev. Kliknem Preizkusi Ubuntu brez spremembe sistema in nato black screen. Kaj dogaja?
bluefish ::
če se gre za preprostejše reči, potem morda preizkusi še virtualizacijo s programi kot so recimo VirtualBox,...
AnonimkeOP ::
Sem že ugotovila, kje je problem - grafa. ATI Radeon.
:) ko clovek ugotovi kje je problem
www.anonimke.com
Ne gre mi (še) na smeh, ker problema še ni konec.
To je bilo namenjeno znamki grafičnih kartic.
To je bilo namenjeno znamki grafičnih kartic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesutje diska / windowsa 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3616 (3103) | Seljak |
» | Ubuntu in Win7 Dual BootOddelek: Operacijski sistemi | 2141 (1776) | Icematxyz |
» | (pre)visok latencyOddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (888) | luka46 |
» | windows bootOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (856) | charna |
» | Ubuntu 8.10 Live CD: I/O errorOddelek: Operacijski sistemi | 1128 (899) | €uro |