Forum » Zvok in slika » Datoteke ni mogoče odpreti
Datoteke ni mogoče odpreti
brinovcek ::
Pozdravljeni!
Imam težavo z predvajanjem .mp4 videoposnetkov in jpeg slik. Ko si želim ogledati filem mi program javi napako, da datoteke ni mogoče odpreti, pri predogledu slik pa mi program sporoči da pregled ni na voljo. Zanima me če je možno take datoteke obnoviti in kateri prosti program bi bil najboljš za obnovitev oz popravljanje ? Pišite čim več.
Hvala
Imam težavo z predvajanjem .mp4 videoposnetkov in jpeg slik. Ko si želim ogledati filem mi program javi napako, da datoteke ni mogoče odpreti, pri predogledu slik pa mi program sporoči da pregled ni na voljo. Zanima me če je možno take datoteke obnoviti in kateri prosti program bi bil najboljš za obnovitev oz popravljanje ? Pišite čim več.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] vprašanja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Programiranje | 27428 (11974) | aljazko1995 |
» | Konvertiranje videa - 3GP v AVI in naprejOddelek: Zvok in slika | 819 (722) | WinXP |
» | windows xp sovraži dosOddelek: Pomoč in nasveti | 3279 (2915) | SasoS |
» | Primerjanje stringa in izpis v C++Oddelek: Programiranje | 1296 (1136) | OwcA |
» | Excel - Makroji - ProblemOddelek: Programska oprema | 1088 (1017) | cybermatrix |