Forum » Zvok in slika » Ares2 USB headset
Ares2 USB headset
GNR11 ::
Lep pozdrav
razmišljam o nakupu novih slušalk, saj so se mi prejšne zlomile. Danes sem šel malo po trgovini in sam našel dvoje:
- Speedlink Medusa 5.1 Mobile
- Speedlink Ades2 stereo USB headset
Nagib se k zadnjim, so veliko bolj ugodne in pa, kolikor sem opazil na zadnji strani piše, da so primerne za skype, MSN, yahoo; in pa da so Teamspeak certified, kar me je prepričalo. Nažalost pa na netu nisem našel če jih kje prodajajo v kakšni spletni trgovini, pa bi vas prosil, če ima kdo izkušnje z njimi, kako se obnesejo (seveda to velja tudi za medusine)
LP
razmišljam o nakupu novih slušalk, saj so se mi prejšne zlomile. Danes sem šel malo po trgovini in sam našel dvoje:
- Speedlink Medusa 5.1 Mobile
- Speedlink Ades2 stereo USB headset
Nagib se k zadnjim, so veliko bolj ugodne in pa, kolikor sem opazil na zadnji strani piše, da so primerne za skype, MSN, yahoo; in pa da so Teamspeak certified, kar me je prepričalo. Nažalost pa na netu nisem našel če jih kje prodajajo v kakšni spletni trgovini, pa bi vas prosil, če ima kdo izkušnje z njimi, kako se obnesejo (seveda to velja tudi za medusine)
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 7923 (6998) | Meizu |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 4528 (3641) | 6151 |
» | Momo volanOddelek: Kaj kupiti | 4176 (3604) | __Devil__ |
» | Katere GAMING slušalke kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 4241 (3648) | Yohan del Sud |
» | Slušalke za igreOddelek: Kaj kupiti | 3324 (2964) | €uro |