Forum » Pomoč in nasveti » Overburn CD v Nerotu
Overburn CD v Nerotu
BlackHole ::
Imam 700 MB CD. Rad bi posnel prvi del nekega filma, ki zasede 703 MB, kolikor je tudi prostora na CD-ju, če dam LASTNOSTI v Raziskovlacu. Vendar pa Nero noče zapečt na ta CD. Kako ga prepričam, da naj vendarle posname oz. overburna. Pekač je Yamaha 24X. Datoteke pa ne morem več zmanjšat, ker sem iz čudnih razlogov že posnel 2 del filma, torej 2. CD.
Wolverine ::
Ze 100x povedano, sedaj imas na voljo iskanje, samo si verjetno prelen, da bi to funkcijo uporabil
Ker sem pa dobra dusa ti dam tale link
Ker sem pa dobra dusa ti dam tale link
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
BlackHole ::
Za mene šele drugič (tole povedano). Včeraj pa se mi je mudilo, pa se nisem spomnil. Thanks anyway.
5er--> ::
To omogočiš s:
>Datoteka->Nastavitve...
>Jeziček: Razširjene Možnost
>Kljukica na: Vključi "disk na enkrat" s pečenjem čez mejo (preberi pripombe!!!)
>Naštimaj: Maks. Dolžino CD-ja: X X X
Vsaj tako se to naredi v Neru 5.5.8.0 + SloAddon!
Pa še neka!
Če se komu ne, da do nerota po standard poti je tu še ena bližnjica (opozorilo: le za tiste ki imajo raje tipkovnico kot miš):
Start+R ali Start, Z
nero
Enter
>Datoteka->Nastavitve...
>Jeziček: Razširjene Možnost
>Kljukica na: Vključi "disk na enkrat" s pečenjem čez mejo (preberi pripombe!!!)
>Naštimaj: Maks. Dolžino CD-ja: X X X
Vsaj tako se to naredi v Neru 5.5.8.0 + SloAddon!
Pa še neka!
Če se komu ne, da do nerota po standard poti je tu še ena bližnjica (opozorilo: le za tiste ki imajo raje tipkovnico kot miš):
Start+R ali Start, Z
nero
Enter
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5er--> ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1644) | smrekca |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3282 (2678) | gruntfürmich |
» | Label flashOddelek: Pomoč in nasveti | 8335 (5605) | shany |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7559 (6707) | BadWolf |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1673 (1421) | danielka84 |