Forum » Konzole » psp
psp
laught ::
Lp mi lahko prosim kdo našteje kakih par iger za psp ko so zabavne in na easy kake 2d ki trajajo,ker rabim ko zaj ko grem s seko v london ,da bom mel mal za špilat pa nevem nič kaj pametnega.
- spremenilo: laught ()
blaz87 ::
Kakšen God of war. To je za otroke.
Evo par zelo dobrih:
EXIT(sta dva dela),
WORMS,
LUXOR,
GTA(vice city stories in pa liberty city stories)
LOCO ROCO 1 in 2 (Daš punci, pa psp-ja ne dobiš nazaj! prevejreno)
...
Drugače pa vsak ima svoj stil. Najbolj izmed vseh pa priporočam EXIT.
Evo par zelo dobrih:
EXIT(sta dva dela),
WORMS,
LUXOR,
GTA(vice city stories in pa liberty city stories)
LOCO ROCO 1 in 2 (Daš punci, pa psp-ja ne dobiš nazaj! prevejreno)
...
Drugače pa vsak ima svoj stil. Najbolj izmed vseh pa priporočam EXIT.
kratos ::
Kakšen God of war. To je za otroke.
lol to pa je izjava... pol pa nastejes take igre k so res za otroke !
god of war je res hud spil, priporocam.
blaz87 ::
Saj ne pravim, da je ful slab, ampak sem že starejši konj, pa se mi ni dopadlo ker je vse nekam nastavljeno.
Včasih ko sem igral, se mi je zdelo kot, da sploh ne igraš, pać pa gledaš zraven.
Včasih ko sem igral, se mi je zdelo kot, da sploh ne igraš, pać pa gledaš zraven.
kixs ::
Js pa kaksne emulatorje (Neogeo, Atari...). Se najvec pa Luxor The Wrath Of Set in Luxor 2 Pharaoh's Challenge. Obe precej zabavni in adiktivni
tejcikaa ::
mene pa sam zanima kje bi se dal kupit locoroco mam demo verzijo na psp pa bi jo tmali kupla k ji je res ful dobra men je pa tut zabavna xD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | God of War 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 155101 (2496) | jijetelu |
» | Uncharted 2 Vs. Assassin's Creed BrotherhoodOddelek: Konzole | 2844 (1760) | St235 |
» | Največkrat preigrane igre (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7887 (5613) | Engineer_SLO |
» | Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3Oddelek: Novice / Konzole | 8701 (3472) | RuskiSnajper |
» | Konzole se ne bodo pocenileOddelek: Novice / Konzole | 6465 (4980) | Gregor P |