Forum » Loža » Zavarovanje konja
Zavarovanje konja
barbarpapa1 ::
Pozdrav
Verjetno zelo nenavadno sprašanje za računalniški forum, a vendarle..... Zanima me, ali kdo ve, koliko bi stalo zavarovanje konja (rečimo temu, neke vrste "zdravstveno zavarovanje"). Gre za zagotavljanje določena števila veterinarskih pregledov na leto in eventuelno zdravljenje konja v primeru bolezni. Potem me zanima tudi poškodbeno zavarovanje za konja (če kaj takega obstaja). Pri tem ne gre za konja, ki bi tekmoval na tekmah, prav tako ne pretirano treniranega konja (4-5 x tedensko jahanje v trajanju cca 1 ure). Skratka, konj za amatersko sprostitveno ježo z določenimi elementi dresure (preskakovanje ovir).
V upanju, da se kdo s čem takim ukvarja....
LP
Jože
Verjetno zelo nenavadno sprašanje za računalniški forum, a vendarle..... Zanima me, ali kdo ve, koliko bi stalo zavarovanje konja (rečimo temu, neke vrste "zdravstveno zavarovanje"). Gre za zagotavljanje določena števila veterinarskih pregledov na leto in eventuelno zdravljenje konja v primeru bolezni. Potem me zanima tudi poškodbeno zavarovanje za konja (če kaj takega obstaja). Pri tem ne gre za konja, ki bi tekmoval na tekmah, prav tako ne pretirano treniranega konja (4-5 x tedensko jahanje v trajanju cca 1 ure). Skratka, konj za amatersko sprostitveno ježo z določenimi elementi dresure (preskakovanje ovir).
V upanju, da se kdo s čem takim ukvarja....
LP
Jože
marsovcek ::
Kaj pa če bi poklical par 080 številk zavarovalnic? Verjetno boš tako lažje prišel do željenih informacij .
barbarpapa1 ::
Pozdrav
To itak, je pa moje vprašanje nastalo v "večernem navdihu" pa še izkušnje in mnenja ljudi, ki imajo / so imeli oprav s tem, me zanimajo....
LP
Jože
To itak, je pa moje vprašanje nastalo v "večernem navdihu" pa še izkušnje in mnenja ljudi, ki imajo / so imeli oprav s tem, me zanimajo....
LP
Jože
Tear_DR0P ::
poskusi z googlom ali pa tu
http://www.mojpes.com/forum3/viewtopic....
http://www.mojpes.com/forum3/viewtopic....
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
KoMar- ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S kočijo čez Slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8858 (6815) | TheBlueOne |
» | zakaj se reče trojanski konj ne pa trojski konj? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10430 (8124) | mikhaair |
» | Motor z notranjim izgorevanjem, sila na batOddelek: Znanost in tehnologija | 3889 (3199) | Brane22 |
» | pobiranje drekovOddelek: Loža | 3394 (2645) | poweroff |
» | Krči v mišicah na nogah.Oddelek: Loža | 7647 (6750) | Bleeh |