Forum » Pomoč in nasveti » Kabelski modem
Kabelski modem
andrejc ::
Priklopil sem se naTelemach kabelski modem. Imam W98 SE. Po netu surfam do 15 minut, nato pa IE povezave nimam več. Po ponovnem zagonu pcja se ponovi zgoraj opisano. In tako sem delal včeraj še 10x. Ali mi lahko kdo pomaga????
Help
Help
andrejc
alesrosina ::
poklici telemach in naj ti zrihtajo zadevo - verjetno mas zanic modem. ce imas moder NeMo modem, imas veliko moznosti da so ti uturili en star modem. Ce si seveda modem vzel v najem. Lahko je pa napaka tudi na mrezni kartici .... skratka, poklici telemach.
andrejc ::
Sem že klical na Telemach, mislim, da je narobe nekaj na njihovi strani. Stalno mi javlja za težave z Dns. Prijazen ženski glas na njihovi strani mi je najavil pomoč tehnikov šele za ponedeljek ???
Ravnikar sem si namestil dns2go, pa mi dela net že 10 minut????
Ravnikar sem si namestil dns2go, pa mi dela net že 10 minut????
andrejc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija interneta v stanovanje - pomočOddelek: Omrežja in internet | 6158 (5413) | Spajky |
» | Telemach se je občutno poslabšal (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18094 (14471) | JanK |
» | Router se ne odziva, je za v smeti?Oddelek: Omrežja in internet | 1993 (1501) | Matej27 |
» | Kako priklopit brezžični router?Oddelek: Omrežja in internet | 17006 (16251) | Tilen |
» | Kabelski internet telemach par vprašanj nujnoOddelek: Omrežja in internet | 1866 (1745) | hooger |