Forum » Pomoč in nasveti » Pošiljanje SMS-ov na tujo številko
Pošiljanje SMS-ov na tujo številko
pharaon ::
Zanima me, a se sms, poslan na tujo številko (v tem primeru na 00389...makedonija) iz omrežja simobil, računa posebej ali je enotna cena za vse poslane sms-e kamorkoli po svetu? V paketu Orto u nulo mam vključenih 1000 sms-ov na mesec in ne vem a se mi bodo tisti posebej poslani v tujino obračunavali posebej...
Do zdaj sem mislil da je enotna cena, vendar mi je en kolega začel tvezit kako naj bi bilo to drago...na simobilovi strani nikjer nič ne piše o takem primeru..predvidevam torej da je cena ista, oz že všteta v moj paket.
Je tako?
Do zdaj sem mislil da je enotna cena, vendar mi je en kolega začel tvezit kako naj bi bilo to drago...na simobilovi strani nikjer nič ne piše o takem primeru..predvidevam torej da je cena ista, oz že všteta v moj paket.
Je tako?
Matek ::
Cena je seveda ista, na ceno vpliva le to, kje se nahajaš ti, ko sporočilo pošiljaš.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec 2015, konec gostovanja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24870 (20999) | bluefish |
» | Evropska komisija hoče odpraviti mobilno gostovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20680 (17464) | PrimozR |
» | Simobil draži kratka sporočila na tuje številke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15343 (12299) | St235 |
» | Cena sms-a poslanega v tujinoOddelek: Pomoč in nasveti | 5132 (4813) | johanblond |
» | Enotne cene za prenos podatkov znotraj EUOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14741 (12866) | Lonsarg |