Forum » Zvok in slika » Pomoč pri .VOB ?
Pomoč pri .VOB ?
Saso_g3 ::
Lep pozdrav! Mene pa zanima naslednje:
Vglavnem sem snemal s kamero ki snema na majhne dvdje in vse kar posnema zapiše in konča v končnici naprimer: VIDEO_TS.VOB
Saj vredu ampak problem se zacne ko bi rad s programom Pinnacle Sudio obdelal video - ampak mi program ne podpira te končnice oz formata! Ni problem da spremenim file v kak drug format avi.,mpg,.. ampak mam obcutek, da se izgubi kvaliteta slike. Zdaj pa me zanima kaj bi v tem primeru bilo najbolje naredit v kateri file spremenit da bo slika ostala dokaj podobna ali kaj mi vi priporocate kaksne imam resitve??
Hvala za odgovore
Vglavnem sem snemal s kamero ki snema na majhne dvdje in vse kar posnema zapiše in konča v končnici naprimer: VIDEO_TS.VOB
Saj vredu ampak problem se zacne ko bi rad s programom Pinnacle Sudio obdelal video - ampak mi program ne podpira te končnice oz formata! Ni problem da spremenim file v kak drug format avi.,mpg,.. ampak mam obcutek, da se izgubi kvaliteta slike. Zdaj pa me zanima kaj bi v tem primeru bilo najbolje naredit v kateri file spremenit da bo slika ostala dokaj podobna ali kaj mi vi priporocate kaksne imam resitve??
Hvala za odgovore
- spremenil: Saso_g3 ()
dzinks63 ::
Odvisno kaj vse bi rad naredil? Za enostavna opravila, rezanje, združevanje, snemanje, je zadost, npr: DVDshrink.
Za nekaj več, meniji, prehodi, dodajanje podnapisov, glasbe, npr: ConvertXtoDVD,
za še kaj več, dober, a ne prekompliciran, npr: Ulead VideoStudio Plus,
za še več so pa kar profi programi.
Za nekaj več, meniji, prehodi, dodajanje podnapisov, glasbe, npr: ConvertXtoDVD,
za še kaj več, dober, a ne prekompliciran, npr: Ulead VideoStudio Plus,
za še več so pa kar profi programi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28515 (7951) | LexLuthor |
» | DVD velik 3gb uprašanejOddelek: Zvok in slika | 2049 (1735) | CaqKa |
⊘ | [Nero Burning Rom] peka video DVD-ja?Oddelek: Zvok in slika | 3990 (3509) | rikta33 |
» | Program za VOB to MPEG2Oddelek: Programska oprema | 1449 (1336) | baron21 |
» | razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?Oddelek: Zvok in slika | 1712 (1496) | DominusSLO |