Forum » Mobilne tehnologije » k610i
k610i
janezlll ::
Lep pozdrav
Imam mobitel sony ericson k610i, ki je v okvarimikrofon. Zanima me, če kdo ve kako bi ta telefon prevezal, da bi ga bilo mogoče uporabljati brez sim kartice, da bi bil uporaben kot fotoaparat, ali za igranje igric.
Imam mobitel sony ericson k610i, ki je v okvarimikrofon. Zanima me, če kdo ve kako bi ta telefon prevezal, da bi ga bilo mogoče uporabljati brez sim kartice, da bi bil uporaben kot fotoaparat, ali za igranje igric.
destiny ::
bah, telim k610i vsem crkujejo mikrofoni... Jest se morm tud zmer dret v telefon, da me sploh kdo kaj sliši... jajca!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: destiny ()
Steinkauz ::
Mikrofon je masivna napaka pr tem modelu. Ne poznam človeka s tem mobičem, da mu nebi crknu
Men je začel zajebavat k sm ga še mel v garanciji pa sm poslal pa so v 2eh dneh zrihtal, tko da mi še zdej služi.
So pa ponavad sam kontakti mal oksidirani, tko da lahko odpreš pa spucaš kontakte pa bo pomoje delal.
Men je začel zajebavat k sm ga še mel v garanciji pa sm poslal pa so v 2eh dneh zrihtal, tko da mi še zdej služi.
So pa ponavad sam kontakti mal oksidirani, tko da lahko odpreš pa spucaš kontakte pa bo pomoje delal.
barracuda ::
Lahko si priskrbiš kakšno sim kartico od kakšnega predplačniškega paketa, ki je potekel. To lahko brez problema uporabiš za kaj takšnega. Odkleneš pin od sima, da te ne sprašuje in to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barracuda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40930 (19050) | Jazzie |
» | Apple dosegel poravnavo za opraskane iPodeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5188 (3288) | AngelOfDeath |
» | Kaj kupiti: SAMSUNG SGH Z150 ali Sony Ericson K610iOddelek: Mobilne tehnologije | 2084 (1772) | kampdany |
» | 3G iPhoneOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4932 (4932) | Ziga Dolhar |
» | Iščem telefon z mp3, podporo za spominsko kartico -čim cenejšiOddelek: Mobilne tehnologije | 1171 (998) | Pyr0Beast |