Forum » Mobilne tehnologije » Iščem telefon z mp3, podporo za spominsko kartico -čim cenejši
Iščem telefon z mp3, podporo za spominsko kartico -čim cenejši
;-) ::
Zdravo
Zdaj uporabljam motorolo v3 pa mi najda...iščem telefon ki bi bil čim cenejši oz. iščem bestbuy z podporo za spominsko kartico in .mp3 format...da nebo dolgčas na morju.
Kaj priporočate?
Zdaj uporabljam motorolo v3 pa mi najda...iščem telefon ki bi bil čim cenejši oz. iščem bestbuy z podporo za spominsko kartico in .mp3 format...da nebo dolgčas na morju.
Kaj priporočate?
fraising ::
zdi se mi da bo kar dober Sony Ericsson w550 ali nekaj podobnega, cena okrog 140€...
btw na morju pa res ne more bit dolgcas, punce, pijaca, party....
btw na morju pa res ne more bit dolgcas, punce, pijaca, party....
MeGreat ::
N70 se dobi rabljen že tam 150€
Po moje best-buy za ta denar, dober fotoaparat,symbian,z novim firmwarom zelo vredu stvar..
Po moje best-buy za ta denar, dober fotoaparat,symbian,z novim firmwarom zelo vredu stvar..
Pyr0Beast ::
k750 :)
zdaj zelo poceni mobi, 1G kartica lepo dela gor, ni pa takih Zajj$"!ncij kot pri nokiji, kjer ti moba po vstavitvi polne kartice skoraj zmrzne za nekaj minut.
zdaj zelo poceni mobi, 1G kartica lepo dela gor, ni pa takih Zajj$"!ncij kot pri nokiji, kjer ti moba po vstavitvi polne kartice skoraj zmrzne za nekaj minut.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Ericsson Yari vs. Sony Ericsson ElmOddelek: Mobilne tehnologije | 1674 (1051) | __Devil__ |
» | Kaj kupiti: SAMSUNG SGH Z150 ali Sony Ericson K610iOddelek: Mobilne tehnologije | 2085 (1773) | kampdany |
» | Nokia Vs. SAOddelek: Mobilne tehnologije | 2087 (1502) | bluefish |
» | Nokia ali SE pri SimobiluOddelek: Kaj kupiti | 2744 (2444) | RiNC |
» | Kateri mobilni telefon si lastite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6324 (1021) | ;-) |