Forum » Kaj kupiti » Tiskalnik z brezžično povezavo
Tiskalnik z brezžično povezavo
Tina_ ::
Pozdravljeni!
Sem sicer pobrskala po forumu, ampak se še vseeno obračam na vas, saj nisem našla pravega odgovora.
Imam namreč problem: kupujem si nov laserski tiskalnik (ali večfunkcijsko napravo), a ga zaradi prostorske stiske ne morem imeti v bližini prenosnika, ampak cca. 7 m vstran. Ker nimam routerja in se mi samo zato ne splača kupovati (niti nimam nikogar, ki bi mi to potem naredil), me zanima ali je še kakšne druga možnost kako povezati računalnik in tiskalnik brez kabla in brez višjih stroškov?
Zanima me tudi kateri model/znamko bi priporočali?
Hvala že vnaprej!
Sem sicer pobrskala po forumu, ampak se še vseeno obračam na vas, saj nisem našla pravega odgovora.
Imam namreč problem: kupujem si nov laserski tiskalnik (ali večfunkcijsko napravo), a ga zaradi prostorske stiske ne morem imeti v bližini prenosnika, ampak cca. 7 m vstran. Ker nimam routerja in se mi samo zato ne splača kupovati (niti nimam nikogar, ki bi mi to potem naredil), me zanima ali je še kakšne druga možnost kako povezati računalnik in tiskalnik brez kabla in brez višjih stroškov?
Zanima me tudi kateri model/znamko bi priporočali?
Hvala že vnaprej!
lasse007 ::
Najceneje boš prišla skozi z USB kablom, ki ne sme biti daljši od 5 m. A bo tiskalnik res 7 m stran?
Druga rešitev pa je brezžični router, ki je tudi print server ali pa mrežni tiskalnik, ki ga priklopiš na router.
Za printer priporočam znamko Kyocera, zaradi nizkih stroškov tiska.
Druga rešitev pa je brezžični router, ki je tudi print server ali pa mrežni tiskalnik, ki ga priklopiš na router.
Za printer priporočam znamko Kyocera, zaradi nizkih stroškov tiska.
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 164343 (677) | scipascapa |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3956 (1628) | mat xxl |
» | Laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3961 (3202) | nightbird |
» | Nakup routerjaOddelek: Omrežja in internet | 3049 (2463) | celebro |
» | Prenapetostna zaščita!!Oddelek: Kaj kupiti | 5557 (4684) | Tomson |