Forum » Programska oprema » ie dela, firefox ne dela, prosim za pomoč
ie dela, firefox ne dela, prosim za pomoč
sphynx ::
Pozdravljeni
Forum spremljam že dalj časa in sem izvedel mnogo uporabnih nasvetov. Registriral sem se pa šele danes, ker potrebujem pomoč.
Na sestrinem računalniku sta IE in Firefox delovala normano, dokler ni šla študirati v tujino, kjer so ji pač tam nastavili neko omejitev mesečnega prenosa podatkov in so ji to lahko nastavili samo za en brskalnik. Odločila se je za IE, ker lahko samo tam dostopa na e-index... Sedaj je pa prišla nazaj in bi rada, da bi ji tudi firefox nazaj normalno deloval. Tako sedaj me pa zanima kako bi lahko odpravil to omejitev, da bi ji tudi firefox deloval. Sam sem že odstranil in na novo naložil FF, vendar še vedno ne dela.
Najlepša hvala za odgovore
Lep pozdrav :)
Domen
Forum spremljam že dalj časa in sem izvedel mnogo uporabnih nasvetov. Registriral sem se pa šele danes, ker potrebujem pomoč.
Na sestrinem računalniku sta IE in Firefox delovala normano, dokler ni šla študirati v tujino, kjer so ji pač tam nastavili neko omejitev mesečnega prenosa podatkov in so ji to lahko nastavili samo za en brskalnik. Odločila se je za IE, ker lahko samo tam dostopa na e-index... Sedaj je pa prišla nazaj in bi rada, da bi ji tudi firefox nazaj normalno deloval. Tako sedaj me pa zanima kako bi lahko odpravil to omejitev, da bi ji tudi firefox deloval. Sam sem že odstranil in na novo naložil FF, vendar še vedno ne dela.
Najlepša hvala za odgovore
Lep pozdrav :)
Domen
mastah ::
tm klikni v firefoxu datoteka/uvozi/internet explorer in ti bo vse nastavitve iz ie prekopiral v firefox. verjetn kak proxy vklopljen al pa kej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mastah ()
sphynx ::
ej mastah najlepša hvala
sedaj pa dela kot mora
lp
sedaj pa dela kot mora
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sphynx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13163 (2052) | kow |
» | Funkcija Do Not Track v glavnem nekoristnaOddelek: Novice / Zasebnost | 8926 (7338) | Unknown_001 |
» | Firefox 3 in slo jezik!Oddelek: Programska oprema | 2912 (2714) | Sims |
» | Mozilla firefox mi šteka!Oddelek: Programska oprema | 4352 (3929) | jan01 |
» | Gentoo in FirefoxOddelek: Operacijski sistemi | 1152 (1020) | Racko |