Forum » Strojna oprema » cd philips SPD2514T ne bere audio cd-jev
cd philips SPD2514T ne bere audio cd-jev
Kunte ::
Zapekel sem si audio cd z nerom 9. Cd se je posnel brez napak v track at once. Ko poskusim predvajati cd z WMP mi normalno odigra prvo pesem vse ostale pa mi napiše
WMP ne more prebrati CD-ja Morda je umazan ali poškodovan . Vklopite popravljanje napak in poskusite znova. Cd mi v sobnem predvajalniku igra normalno.Enako kot v WMP mi naredi tudi v nero show time in Bs player. (]
WMP ne more prebrati CD-ja Morda je umazan ali poškodovan . Vklopite popravljanje napak in poskusite znova. Cd mi v sobnem predvajalniku igra normalno.Enako kot v WMP mi naredi tudi v nero show time in Bs player. (]
LP Kunte
Sem poizkusil pa je enako od 21 skladb mi tri predvaja normalno.Glazbo sem imel shranjeno na disku v wave formatu.
LP Kunte
Han ::
Hmm, potemtakem je verjetno Philips malo defekten. Si poskusil posneti zadevo še s kakšnim drugim programom? Včasih pomaga tudi druga firma CD-R plošč.
Splošno veljajo za snemanje glasbenih CD-jev naslednja "pravila":
- način snemanja naj bo Disc-At-Once
- CD naj bo zaključen (Finalize CD)
- hitrost snemanja največ 16x, rajši 8x
Splošno veljajo za snemanje glasbenih CD-jev naslednja "pravila":
- način snemanja naj bo Disc-At-Once
- CD naj bo zaključen (Finalize CD)
- hitrost snemanja največ 16x, rajši 8x
Bom probal zečer še z opitrac AD7071S, pa sporočim kaj bo!
sem sprobal in je enak problem.
sem sprobal in je enak problem.
LP Kunte
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kunte ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s predvajanjem posnetih CDjevOddelek: Zvok in slika | 1667 (1391) | Han |
» | Teac in Smartbuy mediji!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (993) | pivmik |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2560 (2287) | dualband |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4026 (3656) | SpiDEr8 |
» | zapisovanje glasbenega cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (1116) | McHregec |