» »

OLYMPUS Pomoč (odpravljamo težave...)

OLYMPUS Pomoč (odpravljamo težave...)

deejaytu ::

Pozdravljeni ;)

Ime mi je Lovro. Sem navaden uporabnik (in malce odvisnik :D) današnje tehnologije. Imam pa eno majceno vprašanje. . .

Danes sem kupil nov fotoaparat (olympus fw-5000). Že imam za vas zanimivo vprašanje, ter upam, da mi bo kdo lahko pomagal.

Vprašanje zveni ne preveč zapleteno, zato menim, da bi lahko pomagal tudi kdorkoli, ki ima na tem področju že izkušnje (olympus). torej....
zanima me, kako se zadevco konfigurira, da ko jo prižgeš, ona stoji na IAuto in ne P (kot je sedaj). Se pravi, da mi ne bo treba menjavat in še z tem izgubljat dragocenega časa, ko bom (npr.) zvečer fotoaparat prižgal in bodo na P cisto drugačne nastavitve (dnevne) in bom moral spreminjati v Iauto, pa bo tisto, kar bi želel slikati že minilo... najdragocenejše slike se zgodijo le v nekaj trenutkih hh.

Hvala vsakemu poštenjaku, ki mi bo pripravljen pomagat. Če imate še vi kakšna vprašanja glede olympusa, pa kar veselo na delo v to temo :).. zato pa je, da si pomagamo ;). Samo upam, da sem le-to uvrstil v pravilno kategorijo?!

LP Lovro

deejaytu ::

LP spet Lovro tle ;)

Morm povedat, da sem mal brskal po nastavitvah in (lol) končno našel prave. Treba je blo samo nastavit na iAuto način in potem (tega nisem znal xD) v meniju "NASTAVITVE" izbrati "SHRANI NAST." na vrednost "DA" in ne "NE" kot je prvotno. Upam da sem komu pomagal. Če ma še kdo kakšno vprašanje v zvezi z Olympusom, naj kar piše.

Lep dan še naprej, L.V.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalni fotoaparat

Oddelek: Kaj kupiti
263214 (2675) sass628
»

Olympus pen mini in slabe slike v prostorih z manj svetlobe (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
897835 (6351) eric_cartman
»

Kateri digitalni fotoaparat za okoli 100 K

363134 (2622) gremlinatorv
»

Kateri digitalni fotoaparat se splača

322712 (2047) Brane2

Več podobnih tem