Forum » Kaj kupiti » Dober 2.5" disk
Dober 2.5" disk
axee ::
Na prenosniku menjam disk, zaenkrat imam Seagate Momentus 5400.3 160 GB in je obupno počasen.
Pripravljen sem dati tam do 60€. Velikost najmanj 160GB. Lahko za ta denar dobim opazno hitrejši disk? Hvala za odgovore, nsem preveč v sceni 2.5" diskov.
LP
Pripravljen sem dati tam do 60€. Velikost najmanj 160GB. Lahko za ta denar dobim opazno hitrejši disk? Hvala za odgovore, nsem preveč v sceni 2.5" diskov.
LP
kixs ::
En test nekaj 2.5" diskov - Klik
Potem moras kupit nekaj s 7200 obrati.
Edit:
Pri Funtech.si dobis Seagate Momentus 7200.3 250GB za 59€. Se test tega diska.
Se mi zdi kar v redu nakup.
lp
Potem moras kupit nekaj s 7200 obrati.
Edit:
Pri Funtech.si dobis Seagate Momentus 7200.3 250GB za 59€. Se test tega diska.
Se mi zdi kar v redu nakup.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
darkolord ::
Kej tacga mogoče (nisem sicer gledal, koliko je dejansko ugoden)?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
BALAST ::
Za 30€ več dobiš že 500Gb WD.
Imam ga tudi sam v prenosniku in je za odtenek slabši od najhitrejšega 7200 rpm diska.
Nisem sicer meril hitrosti sistemskega zagona, ampak je občutno hitrejši in tudi tišji od mojega dosedanjega Hitachi 160Gb v HP laptopu. jaz sem ga kupil konec aprila za 110€, sedaj je pa že 90€. Zraven sem kupil tudi zunanje ohišje Lc 2,5 da sedaj moj prejšni disk služi kot zunanja enota.
Imam ga tudi sam v prenosniku in je za odtenek slabši od najhitrejšega 7200 rpm diska.
Nisem sicer meril hitrosti sistemskega zagona, ampak je občutno hitrejši in tudi tišji od mojega dosedanjega Hitachi 160Gb v HP laptopu. jaz sem ga kupil konec aprila za 110€, sedaj je pa že 90€. Zraven sem kupil tudi zunanje ohišje Lc 2,5 da sedaj moj prejšni disk služi kot zunanja enota.
Gledam tedva:
WD Scorpio Black 160GB
Seagate 160GB Momentus 7200.4
Momentus 7200.4 500GB je super ocenjen, me zanima kako se primerja z 160GB verzijo.
WD Scorpio Black 160GB
Seagate 160GB Momentus 7200.4
Momentus 7200.4 500GB je super ocenjen, me zanima kako se primerja z 160GB verzijo.
POmoje se bom kar odločil za Scorpio Black, po testih enak kot Momentus 7200.4, a bolj dosegljiv v sloveniji.
Če je še kakšen predlog, prosim! Je pa meja 60€.
Aja sej res, še to. Zdejšni disk gre v neko ohišje, imate kakšno za priporočat? Ker tega je ogromno, na tujih forumih zelo blatijo ohišja sharkoon (skorajda logično, 12€) itd
Če je še kakšen predlog, prosim! Je pa meja 60€.
Aja sej res, še to. Zdejšni disk gre v neko ohišje, imate kakšno za priporočat? Ker tega je ogromno, na tujih forumih zelo blatijo ohišja sharkoon (skorajda logično, 12€) itd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP ProBook 4710s problemOddelek: Strojna oprema | 1025 (802) | Skyman |
» | Acer Aspire One - kako so ?Oddelek: Kaj kupiti | 1066 (931) | delavec44 |
» | Disk v prenosniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (791) | Dust |
» | Težave z diskom Seagate Momentus XTOddelek: Novice / Diski | 5389 (4632) | MrStein |
» | Seagate naprodajOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3506 (2944) | RuskiSnajper |