Forum » Kaj kupiti » kateri laptop kupiti
kateri laptop kupiti
ro0kie ::
živjo! rad bi si kupil novi laptop do cene 1000evrov.Malo sem brskal in sem naletel na toshibo.Mi lahko kdo svetuje če se ga splača kupiti oz. če ima kdo mogoče kaj drugega v mislih za ta denar,lahko tudi za manj... http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
Okapi ::
In kako misliš, da ti bo lahko kdo kaj pametnega svetoval, če napišeš, do 1000 €, lahko pa tudi za manj, poleg tega pa nič ne napišeš, kaj boš s prenosnikom sploh počel.
Sedaj ti lahko vsakdo svetuje en računalnik od 400 do 1000 €, vsak bo za kaj dober.
Napiši čim bolj natančno, kaj bi rad počel z računalnikom, ali ga boš uporabljal samo doma, ali tudi na vlaku, oziroma kje vse ga misliš uporabljati, in koliko največ si pripravljen zanj dati.
Sicer pa tej Toshibi nič ne manjka
O.
Sedaj ti lahko vsakdo svetuje en računalnik od 400 do 1000 €, vsak bo za kaj dober.
Napiši čim bolj natančno, kaj bi rad počel z računalnikom, ali ga boš uporabljal samo doma, ali tudi na vlaku, oziroma kje vse ga misliš uporabljati, in koliko največ si pripravljen zanj dati.
Sicer pa tej Toshibi nič ne manjka
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1037) | vaščan |
» | Nakup prenosnega računalnika ~1200Oddelek: Kaj kupiti | 5125 (4904) | Jan16 |
» | prenosnik za igreOddelek: Kaj kupiti | 3470 (2872) | r3dkv1c4 |
» | kateri laptop?Oddelek: Kaj kupiti | 4061 (3115) | solatko |