Forum » Kaj kupiti » Acer Aspire One - kako so ?
Acer Aspire One - kako so ?
;-) ::
Zanima me kako so tile Acerji Aspire One (AOA150-bb).
Zanima me če je možno menjati tistih 512MB rama za 1GB da je potem skupno 2GB rama, kako je z vzdržljivostjo baterije in če imajo kakšne težave ?
120GB diska, 1,6 Ghz atom procesor, 1,5GB pomnilnika
Zanima me če je možno menjati tistih 512MB rama za 1GB da je potem skupno 2GB rama, kako je z vzdržljivostjo baterije in če imajo kakšne težave ?
5er--> ::
Načeloma chipset podpira 2GB, ampak je 512MB default prilotano gor. Za menjavat imaš tako le še eno režo (pod tipkovnico) - v katero daš 1GB.
Pyr0Beast ::
Imam AOD in iz 1GB se da nadgraditi na 2 in zadeva dela.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
RejZoR ::
On omenja AOA150 ki imajo max 1,5GB. Če daš več se sploh ne boota če se prav spomnim.
Imam točno ta netbook (AOA150 ZG5), tko da ti lahko vse povem iz prve roke...
Zadevca je čist solidna. Sam sem ga nadgradil na 1,5GB RAMa, mu zamenjal 160GB disk s Seagate Momentus 7200.4 500GB in mu predelal cooler, tako da je sedaj tišji in hladnejši.
Edina konkretna hiba, ki so jo ti imeli je da tovarniški ventilatorček rad crkne. Ko se ga enkrat zamenja je ok.
Imam točno ta netbook (AOA150 ZG5), tko da ti lahko vse povem iz prve roke...
Zadevca je čist solidna. Sam sem ga nadgradil na 1,5GB RAMa, mu zamenjal 160GB disk s Seagate Momentus 7200.4 500GB in mu predelal cooler, tako da je sedaj tišji in hladnejši.
Edina konkretna hiba, ki so jo ti imeli je da tovarniški ventilatorček rad crkne. Ko se ga enkrat zamenja je ok.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
jest10 ::
c00L3r ::
Znancu je po približno letu dni čisto crknila baterija. Če se ne motim je garancija na baterijo samo 6 mesecev. Sicer dober netbook.
delavec44 ::
Za baterijo je bil en bug, kjer če si jo do konca spraznil se ni hotela več polniti. Naj poskusi z bios update.
Drugače pa ne verjamem, da lahko po enem letu tako crkne, da ne bi zdržala niti 10 min.
Drugače pa ne verjamem, da lahko po enem letu tako crkne, da ne bi zdržala niti 10 min.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izboljšam delovanje računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6441 (4721) | alexz |
» | Star prenosnik-windows xp ali 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15016 (11280) | Spajky |
⊘ | Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 49754 (36447) | dzinks63 |
» | ACPI.sysOddelek: Pomoč in nasveti | 763 (641) | satfinder |
» | wind u90 ali acer aspire oneOddelek: Kaj kupiti | 1932 (1840) | Zheegec |