» »

Utežna oblačila

Utežna oblačila

1
2
»

krneki0001 ::

Neprebojni jopič (ne zadnje generacije) lahko tudi služi tvojemu namenu.


Ja še posebej tisti s svinčenimi platami. Pa še laufat se da v njem.

Dejavu01 ::

rečmo utežna obleka, hlače, zapestnce pa za gležne, sklepi bodo pa varni glede na to, da ne bom pretiraval, malo po malo na dan, kasneje malo več, zelo previdno počasi, začel bom s počasno nošnjo po eno uro na dan...

seveda je pa gromozanski cilj tud v počutju lahkote, pa glejte tut na to da k se mišice krepijo se tudi možgani in kondicija uma ;)

usaj na ta vidik mi bolj resne odgovore dajite, prosim ;) če vm bo tko lažje v tej smeri...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dejavu01 ()

Dejavu01 ::

use te teme mi izhajajo is tega da mam slabe iskušne v domači okolici in zunanji, glede na to da sem odraščal bres staršev, je bilo ogromno periode oz dobe, ko je bila oskrba vzgoje odsotna in sem to prenašal na mnogo ljudi, na žalost zavedat se nism mogu, in mam še danes pri 19ih težave z mnogimi, hvala bogu so tam tudi ne taki, sam te nimajo moči da ti pomagajo u takih situacijah, js sm pa sit tega da se mi dogaja in hočm zaščitt svoje počutje iz podzavesti...

res upam da me boste ucilili z odgovorom...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dejavu01 ()

Dejavu01 ::

lepo bi prosu ce lah kdo potrdi,

zapestnce, kratke hlace, brezrokavnik in gleznji, kot utezno opremljeni...

bojo se vse, misice krepile, vse?

Double_J ::

Mišice se ne okrepijo na ta način.

A maš morda kako bolezen, da ti trzajo okončine?
Dve šivanki...

Louro ::

Ce bi bila nosnja utezi kot oblacil tako ucinkovita metoda, se folk za pridobivanje moci ne bi mucil po fitnesih, kajne?

d0rK ::

Menim, da je avtor prevec gledal Dragonball.

kixs ::

Se vedno ne vem kaksni so tvoji cilji?!

- husanje?
- misice?
- kondicija?
- kr neki?

Imeti moras jasno definirane cilje in potem tocno razdelano kako do teh ciljev prit. Kombinirati pravilen trening s pravilno prehrano. Najbolje tocno po dnevih. Neke hitre in pavsalne resitve nikoli ne pripeljejo do pricakovanega cilja. Za oblikovanje telesa si je potrebno vzeti cas, saj traja minimalno nekaj mesecev, pa tudi nekaj let - vse je odvisno od ciljev! Zavedat se moras, da je tu zelo pomembna motivacija in plan, ki se ga "moras" drzat.

Brez zgoraj definiranih ciljev in poti do njih, ne bo nic. Vse skupaj moras dati na papir. Ce nimas razjasnjenih osnovnih pojmov, ti priporocam, da se najprej izobrazis v tej smeri in sele potem zacnes delat. Ker z napacnim planom, bos naredil vec skode kot koristi.

lp

bluefish ::

Verjetno so njegovi cilji zastrašiti ali pa do smrti nasmejati bando iz te teme: Kako hitro onesposobiti človeka

Dejavu01 ::

fitnes je dolgocajtn, usaj če bi me kdo vodu...

moj cilj so vse MIŠICE da krepim in ih mam, pa kondicijo in koncentracijo, velik se dobi iz fizičnega napora... is tuki izvira nadgraditev duha, telesa in uma... uma kot bol sposobn za dojemanje in izobraževanje...

drgač kar se tiče kaj bom delu, bom hodu na plezanje in borilne veščine...

tko da za delo ne skrbte, nošnja mi je tut pomembna, mislm da dobr upliva na fizično-psihično počutje, to mi je pa navsezadne največi cilj

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dejavu01 ()

subby ::

res se ti ne splača takoj na začetku obteženih oblačil nosit, sam hitrej se boš zmatral, po možnosti še trajno poškodoval kaj, če nisi že od prej v zelo dobri formi

innerspace ::

Clovek, zacni najprej s tekom, pol pa razmisli dalje.
Sory, ma tale ideja o obtezenih oblacilih je malo za lase privlecena...ce bi malo vec vedel kako funkcionira telo(misice, kosti, sklepi...um...), bi ti blo jasno da to sploh ni dober nacin za se (zdravo)okrepit.
Zelo je verjetno da si bos naredil vec skode kot koristi..morda se bos tega zavedel komaj cez nekaj let...

jishiri ::

Dejavu01... tukaj. je ponudba telovnika z utezmi za nosenje... moram pa opozarjam pa da ce nisi v dobri fizicni pripravljenosti lahko hrbtenica prevec trpi in lahko pride do poskodb...

LP

zealous ::

http://www.sportshop.si/ProductInfo.asp...
tu so zapestnice oz. pasi za roke tak kot piše. vsaka po pol kile so pa tudi po eno kilo (mislim da je pol kile čist dovolj). no to sn na hitro našo ziher pe je več tega. idi se pozanimat v kako večjo športno trgovino (tudi jaz se bom).

maš še utežni jopič:
http://www.bolha.com/oglas383153087/ute...
ampak mislim da je malo pretežki. ampak če sn tega našo takoj pol še je ziher tudi več.

za čevlje še ne najdem ampak če je vse ostalo pol je ziher tudi to. sicer pa to ni taki problem - tudi pravi buleri so dovolj težki.

skratka treba se pozanimat v trgovinah:) (tudi jaz se še morem)

tudi jaz mam podobn namen kot ti. sn prvo razmišlo kak bi si doma naredo pa nisn vedo kak. pa ni se mi zdelo da ke takega obstaja ampak sn vseeno googlal in sn dobo par izdelkov pa tuji to temo na forumu. tak da vso srečo pri nabavi/porabi. pa če najdeš ke pametnega hitro lahko tuji postaš (če nebom že prej jaz česa nabavo).

ja no, res da sn idejo dobo od dragonball - vrjetno ti tudi. ampak vseeno (za vse ostale): se ne bom noso tolko kot goku, recimo kaki 2kg je čist dovolj za začetek (pa ne pričakujem da bom tak hiter, močn, bilokaj kot v dbz - to je itak absurd mislit)ampak hitrejši in močnejši pa bi vseeno postal če bi to noso.

peace:)

zealous ::

komaj čakam da si to nabavim pa koristim:)
pa maš prav da more bit udobno pa tako da lahko bilo ki koristiš (tak da pesek v žepih al pa oklep je res neresn odg.)
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dodatne vadbe za fit življenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
637943 (6339) IL_DIAVOLO
»

Vaje z utežmi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14827990 (24928) Okapi
»

Fitnes naprava

Oddelek: Loža
232312 (1762) CleanPower

Kako hitro onesposobiti človeka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11215481 (12699) imagodei

Več podobnih tem