» »

Samsung L700 in Mini Opera 4.2, ne poveže

Samsung L700 in Mini Opera 4.2, ne poveže

patriot10 ::

Zdravo!

Pred časom sem si naročil Đabest paket od Mobitela in z njim Samsung L700. Ker ima telefon nesposoben internetni brskalnik (kvadratki namesto črk), sem si umislil takrat novo verzijo Mini Opere 4.2 in mi je delala super.
Sedaj pa kar naenkrat kakih 14 dni nazaj, se mi Opera noče več povezati na internet, čeprav mi vgrajen internetni brskalnik dela normalno. Poskušal sem tudi Opero zbrisati in ponovno naložiti, ampak rabim za namestitev internetno povezavo, ki pa je prek Opere ne morem vzpostaviti in sem tako dokončno obtičal.

Prosim za kakšen nasvet, če je imel oz. ima kdo podobne težave. :)

Hvala vnaprej.
FORZA JUVE!

NeverDead ::

meni se je zgodilo enako. na facebooku so mi svetovali naj pokličem na mobitel da bodo preverili moje nastavitve za mobilni internet. nisem še poklicala ampak mislim da je težava v tem.

lp

super. bom poklical in se pozanimal. :) hvala!
FORZA JUVE!

mojsterleo ::

napjrej preveri, ce je gprs za aplikacijo omogocen. potem odpri opero, pojdi v nastavitve in spremeni connection type iz http v socket oz. obratno. vem samo to, da mi net na eni od teh nastavitev ne dela.

malo verjetno da je tukaj kriv operater, razen ce kaj prenavljajo bazno postajo v tvoji blizini, kar pa ponavadi ne traja vec kot nekaj ur.

Največja fora je, da mi je skos delalo, potem pa nehalo čez noč. Od takrat naprej ne dela...

Bom pa vseeno prečekiral za foro, če še sploh lahko kaj ukrenem.
FORZA JUVE!

cadab3 ::

Tudi sam imam Samsung L700 in mi je opera lepo delovala od lanskega novembra do letošnjega maja. Potem pa naenkrat blokada. Včeraj zvečersem pa na srečo nekak ugotovil kaj je narobe. Rešitev je v tem da je treba pri povezavah označiti Planet ter rubriko UREDI in potem samo tam kjer piše PROTOKOL označiti namesto HTTP možnost DRUGO. In zdaj vse lepo deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Internetni brskalniki

Oddelek: Programska oprema
304424 (2802) masterpsi
»

Opera Mini, blokada ali trenutna nedostopnost?

Oddelek: Mobilne tehnologije
332167 (1677) cadab3
»

Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
21024069 (12961) Gandalfar
»

Slovenci imamo radi Firefox (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
8322566 (15579) veteran
»

internetni brskalnik

Oddelek: Programska oprema
323989 (3559) M.B.

Več podobnih tem