Forum » Omrežja in internet » net
net
mariio ::
lep pozdrav pred kratkim se inštaliral na prenosnika xp zdaj mi pa noče povezat z internetom ko želim vzpostaviti povezavo javi napako hvala in lep dan naprej
naložil sem pa tudi program everest pa tam kaze en vprašaj pa piše spodaj ethernet controler nevem sploh kaj je to če mi lahko gdo pomaga lepo prosim
solatko ::
To ti sporoča, da nimaš gonilnika za mrežno kartico. Nahaja se na CD-ju, ki si ga dobil zraven prenosnika.
ja samo jaz nimam cdja v tem fora na prenosniku ko je bil kupljen je bila nameščena vista jaz sem visto izbrisal in namestil xp gonilnike sem poiskal na netu vse lepo deluje le tega za internet ne morem namestit ker v mapi nikjer ne piše setup.exe
kako bi se dalo to rešit
kako bi se dalo to rešit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mariio ()
fosil ::
Če gonilnike imaš, manjka pa samo setup program potem je rešitev enostavna.
Ročno instaliraš gonilnike.
Control panel>System>Hardware>Device manager> poiščeš mrežno kartico ki ima verjetno rumen vprašaj > desni klik > update driver > not this time > install from specific location > include this location > zadevo usmeriš tja kjer imaš driverje
In če bo vse po sreči ti instaliral driverje.
Ročno instaliraš gonilnike.
Control panel>System>Hardware>Device manager> poiščeš mrežno kartico ki ima verjetno rumen vprašaj > desni klik > update driver > not this time > install from specific location > include this location > zadevo usmeriš tja kjer imaš driverje
In če bo vse po sreči ti instaliral driverje.
Tako je!
solatko ::
Daj podatek o prenosniku, pa ti bomo poiskal pravi link za gonilnike, lahko, da firma, ki je naredila prenosnik, ne podpira XP-jev z gonilniki, moraš pač poiskati pri proizvajalcu mrežne kartice (intel, realtek........).
KoMar- ::
Ampak ti si pa res slika. Temo začneš tako, da ne napišeš, kakšno napako ti javi, zaključiš jo pa tako, da napišeš, da si zrihtal in ne napišeš, KAJ si zrihtal, s čimer bi lahko pomagal komu, ki bo imel podoben problem kot ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440075 (5756) | jedateruk |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 7993 (4988) | mare87 |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8657 (5106) | d4rko |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6022 (4885) | fredyjetle |
» | TOSHIBA A200-14D kje dobiti driverje za xp...Oddelek: Operacijski sistemi | 2127 (1936) | seljo |